Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Direktionens Nyhedsbrev februar 2013

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du bl.a. læse nogle af forslagene til, hvordan vi skaber mere læring for vores børn og unge.

boernderleger (feb2013)"14 forslag til ekstra læring" fortæller om, at der er blevet præsenteret 14 konkrete forslag til velfærdstemaet: "Ekstra 20 % læring i undervisning og fritid".

"Borgerguider motiverer" Ordningen med borgerguider er startet, og den tegner til at gavne både borgere og medarbejdere.

"Mental Frikommune til servicetjek" handler om, at temaer og indsatser under Mental Frikommune er blevet gennemgået.

"Stormøde om fremtidens administration og borgerbetjening 2018" Over 300 af kommunens medarbejdere kom med forslag til fremtidens administration og borgerbetjening til Stormødet i Ejstrupholm Hallen.

 

Læs Direktionens Nyhedsbrev februar 2013 her

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.