Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Direktionens Nyhedsbrev maj 2013

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du bl.a. læse om kommunens "Dream Team" og om et nyt tilbud til stressramte medarbejdere.

"Nyt tilbud til stressramte medarbejdere". Ikast-Brande Kommune har indgået et samarbejde med Center for Moderne Arbejdsliv. Det betyder blandt andet, at den stressramte medarbejders psykolog også kan få en samtale med arbejdspladsens leder.

Peter Thybo - Hjemmeside

"Lederforummøde".18. april var kommunens ledere samlet til lederforummøde på Remisen i Brande. Baggrunden for mødet var Mental Frikommune temaet "Ny velfærd kræver nye former for ledelse".

 

"32 i seniorjob pr. 1 maj". Pr. 1. maj har kommunen ansat 32 seniorjobbere i kortere eller længere perioder.

 

"Dream Team".Ikast-Brande Kommunes træningscenter for nytænkning har søsat et tiltag kaldet "Dream Team".

 

 

Læs Direktionens Nyhedsbrev maj 2013 her

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.