Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny Psykiatri- og handicappolitik i Ikast-Brande Kommune

Byrådet har nu vedtaget en Psykiatri- og handicappolitik. Formålet er at indtænke muligheder for borgere med handicap eller sindslidelse i kommunens aktiviteter på alle fagområder.

Billede af farvede bolde

Psykiatri- og handicappolitikken er placeret på kommunens hjemmeside sammen med de andre politikker. Klik her for gå til Psykiatri- og handicappoltikken

Der er desuden etableret links mellem Psykiatri- og handicappolitikken og de forskellige kommunale områder med henblik på at understøtte det tværgående arbejde med at gennemføre politikken i praksis.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.