Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nytårshilsen 2013

Her kan du læse borgmester Carsten Kissmeyer og kommunaldirektør Henning Hansens nytårshilsen til medarbejdere og ledere i Ikast-Brande Kommune. Du kan også se nytårshilsnerne på video.

Billede af nytårsraket (foto: Malfet)

Kære medarbejdere og ledere!

Vi håber, at I har haft en rigtig god juleferie og er klar til at tage fat på udfordringerne i 2013.

Vi glæder os over, at vi med 2013-budgettet står med en relativ robust kassebeholdning og et fornuftigt anlægsbudget.

Budgettet er et resultat af de reduktioner, byrådet gennemførte i 2010, hvor vi stod over for store økonomiske udfordringer. Der er ingen tvivl om, at kommunens forskellige arbejdspladser i høj grad har mærket de reducerede driftsbudgetter, men også at de har formået at tilpasse driften til økonomien. De fleste ændringer er også gennemført med begrænsede konsekvenser for borgerne. Det er godt gået. Selvbetjening, smartere teknologi og nye måder at løse opgaverne på, er nogle af de forandringer, der har set dagens lys i vores organisation.

Det positive udgangspunkt for 2013 er desværre ikke udtryk for, at vi kan læne os tilbage. Årene, der kommer, vil fortsat byde på udfordringer, og det er nødvendigt, at vi beholder arbejdstøjet på. Der er behov for at tænke nyt om fremtidens velfærd, og vi er allerede godt på vej. Som Mental Frikommune har vi modet, viljen og evnen til at udfordre os selv, arbejde tværfagligt og lade os inspirere og udfordre af andre. I byrådet følger vi med stor interesse de mange initiativer, der er i gang i forbindelse med Mental Frikommune. Og der kommer stadig flere til. Udviklingen af nye og anderledes velfærdsløsninger er et fælles ansvar, som kræver, at alle gode kræfter spiller sammen - både kommunens borgere, brugere og vores egne fagfolk.

Tusinde tak for  indsatsen i 2012 og godt nytår !

Med venlig hilsen

Carsten Kissmeyer            Henning Hansen

 

Se Carsten Kissmeyers nytårshilsen her:

 

Se Henning Hansens nytårshilsen her:

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.