Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

"Styrk dine netværksrelationer på LinkedIn!" ved Morten Vium

Nyt foredrag i Jobboxen med Morten Vium, der handler om, hvordan du udnytter LinkedIns muligheder til jobsøgning og networking. Torsdag den 21. februar 2013 kl.13.00 til 15.00.

Morten Vium

Morten Vium er foredragsholder, e-bogsforfatter og blogger på ModerneJobsøger.dk, hvor han skriver om, hvordan man bruger sociale medier i karrieresammenhæng. Specialet er LinkedIn og han er kendt for sin evne til at formidle tingene, så de er til at forstå.

Det professionelle sociale netværk LinkedIn har for alvor vundet indpas i danske virksomheder. Det bliver brugt flittigt til rekruttering, der er over 1 million danske brugere, og det er et fantastisk værktøj til både at skabe og styrke professionelle netværksrelationer. Din personlige profil kan desuden synliggøre din faglige viden og dine kompetencer.

Foredraget handler om, hvordan du udnytter LinkedIns muligheder til jobsøgning og networking.

Morten siger selv om foredraget:
"Du vil ikke få en abstrakt smøre om, hvad der i teorien burde virke, eller hvad der måske virker i USA. Du vil få min efterprøvede viden om, hvad der har virket for mig, og hvad jeg ser virker her i Danmark lige nu."

Skriv en mail til jobboxen@ikast-brande.dk for at tilmelde dig foredraget

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.