Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Beskæftigelsesplan 2013 er klar

Arbejdsmarkedet er under konstant forandring, og omskifteligheden på arbejdsmarkedet stiller store krav til beskæftigelsesindsatsen. Beskæftigelsesplan 2013 beskriver, hvordan Ikast-Brande Kommune vil imødekomme de beskæftigelsespolitiske udfordringer i det kommende år.

Kommunerne skal hvert år udarbejde en beskæftigelsesplan. Beskæftigelsesplanen er kommunens plan for, hvordan kommunen vil imødekomme de beskæftigelsespolitiske udfordringer i det kommende år.

Beskæftigelsesplan 2013 for Ikast-Brande Kommune er udarbejdet i tæt dialog med Arbejdsmarkedsudvalget og Det Lokale Beskæftigelsesråd. Planen er godkendt af Byrådet.

Det overordnede formål med beskæftigelsesindsatsen i 2013 er at støtte kommunens borgere i at få eller bevare fodfæste på arbejdsmarkedet samt sikre, at virksomhederne i og uden for kommunen kan få den ønskede arbejdskraft.

Beskæftigelsesindsatsen vil være målrettet de af beskæftigelsesministeren udmeldte indsatsområder. De fire indsatsområder er:

  • Flere unge skal have en uddannelse
  • Bedre og mere helhedsorienteret hjælp til ledige på kanten af arbejdsmarkedet - færre personer på førtidspension
  • Langtidsledigheden skal bekæmpes
  • En tættere kontakt og styrket dialog med de lokale virksomheder

Herudover vil der fortsat være fokus på indsatsen for kommunens sygemeldte borgere.

Download Beskæftigelsesplan 2013

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.