Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Valgklage giver debat

I forbindelse med klagen over mulig valgagitation ved valget til byråd og regionsråd i Ikast-Brande Kommune modtager administrationen i kommunen e-mails om sagen. Disse e-mails offentliggøres i anonymiseret form her på hjemmesiden.

Modtagne e-mails:
  

Til din information og i forbindelse med klager vedr. Ismail Yalcins opførsel som valgtilforordnet til KV2013 i Ikast-Brande kommune, tillader jeg mig hermed at fremsende en beskrivelse af mine oplevelser på dagen.

På valgdagen sad jeg som valgtilforordnet ved valgbord 3. Jeg var vidne til pågældende persons opførsel på valgdagen og kan kun give Yildiz Kibar og Socialdemokratiet ret i deres klage. Jeg så hvordan Fælleslistens kandidat stod og talte med ældre tyrkere, førte dem rundt i hele valgområdet mens de talte og gestikulerede højlydt. Han førte bl.a. et ældre par igennem valgområdet, tog dem med ud og hentede kaffe og placerede dem så på tilskuerbænkene og lod dem sidde i valgområdet i mange timer. Fra ca. kl. 15.00 og frem sad ca. 10 personer af tyrkisk afkom på bænkene i området hvor vælgerne kom ind og tiltalte nyankomne vælgere af tyrkisk herkomst. Jeg er af den overbevisning, at vælgere sagtens kunne lade sig påvirke af disse situationer . Jeg var med til at informere valgformanden Ove Nørholm om det utilstedelige i Ismail Yalcins opførsel, da jeg ikke kunne se, at pågældende påtog sig de opgaver, han var indstillet til men derimod brugte dagen på at gå rundt og påvirke vælgerne.

Jeg ved ikke, om du kan bruge min beskrivelse til noget, men jeg ved, at andre ved valgbord 3 havde den samme ubehagelige oplevelse som jeg havde i situationen. Såfremt du eller andre har yderligere spørgsmål står jeg naturligvis til rådighed.

----

Undertegnede har været blandt de 199, som stemte på Ismail Yalcin den 19 november 2013. Jeg mødte op på valgstedet omkring 14.30 den dag og den eneste jeg så var Ismail Yalcin selv, som valgtilforordnet den dag. Ingen af de familiemedlemmer var tilstede  som Yildiz Kibar påstår i hendes klagebrev skulle være tilstede hele dagen, så ingen har trukket mig til side og bedt mig om at sætte mit kryds hos Ismail Yalcin.  Jeg synes det er meget uretfærdigt at vores stemmer på den måde skal gå til spilde, når der ingen beviser er for at der skulle foregå valgfusk. Byrådet må komme med klare beviser for at klagen kan gyldiggøres og det mener jeg personligt ikke at man har udover det Yildiz Kibar selv påstår i hendes brev.

Jeg synes det er meget ærgerligt at hans arbejde bliver skubbet til side på den måde og når han nu som den eneste etniske dansker har formået at komme ind i byrådet så synes jeg at han skal have en chance for at bevise hvad han kan. Jeg håber i vil tage alle de mails der kommer til jer meget alvorligt, og jeg håber på at I vil give Ismail en chance for at fortsætte som byrådskanditat.

----

hej sys det er mega urigemmeligt at i skal behandle ismail yalcin på denne måde, yildiz kibar er en dårlig taber det er kun derfor hun skrev en klage brev længere er den ikke.

----

Jeg finder det simpelthen ikke acceptabelt, at en kandidat kan beskyldes for noget, som man ikke har beviser for og dette kan give konsekvenser, som ikke er retfærdigt. Jeg finder mig ikke i, at min stemme går tabt af en anden kandidats beskylder, som ikke giver mening. Man kan fortolke hendes udbrud således; hun har for det første ikke fået nok stemmer og for det andet har hun måske noget overfor Ismail Yalcin privatretligt, som hun bringer op. Dette er absolut ikke fair! Så må vi stemme på ham igen, hvis der er tale om valgfusk, hvilket jeg ikke har oplevet eller hørt noget om.

----

Man må stille sig uforstående overfor den klage der kommer fra Yildiz Kibar vedr. byrådsvalget 2013.

Ismail Yalcin har ikke problemer med sin optræden i valglokalet i Ikast, ej heller hans familie. Men det beror vel på en fejde mellem deres familier så der skal lidt misundelse til fra Yildiz Kibar over at Ismail er valgt ind.

Socialdemokratiet er ved at skyde sig selv i foden over for værdighed i denne sag.

Misundelse er en alvorlig sag i denne klage. At man kan få Radikale med på den galaj kan man jo sagtens forstå, de havde jo heller ikke haft et godt valg.

Lad Ismail Yalcin fortsætte sit arbejde i det nye byråd.

----

Vi har valgte ismail yalcin fordi vi synes at han er dygtig, ung energisk og har styrke til at sætte sig igennem, sådan vi kan sikre, at ikast-brande kommunen får en god fremtid!
Vi holder et ekstra vågent øje med den vurdering om ismail yalcin, vi er imod at vores 199 stemme går til spilde.
Det ville da være enormt ærgerligt, for stemmerne!
Han er uskyldige og har ikke gjort noget forkert, vi viste hvem vi skulle stemme for, inden vi tog til valgbordet.
Håber at I ville finde en fornuftigt løsning på onsdag.

----

Jeg vil hermed sige at jeg personlig ikke har oplevet at ismail yalcin har gjort en ekstra indsats under stemme dagen.. Jeg er ikke blevet trukket til side af hans familie eller set ham den dag.. Det har min familie heller ikke...  Vi har med vores individuel beslutning stemt den dag og synes ikke det er i orden at 199 stemmer går i spilde pga af der er bare en der mener det...   Håber ikke i ser bort fra dem der mener det er uretfærdig og støtter ismail i hans sag!!!

----

Jeg har nu læst de beskyldninger Ismail Yalcin er blevet beskyldt for, og jeg må ærlig indrømme, at jeg er dybt rystet.
Jeg tror på ingen af de beskyldninger, da jeg kender Ismail Yalcin personligt.

IY er selv uddannet jurist og jeg tror aldrig han vil overtræde loven.

Jeg håber I undersøger sagen grundigt og tager en retfærdig beslutning.

----

Selvom min stemme ikke gik til Ismail yalcin den 19 november, så vil jeg gerne udtale mig for hans gode og ærlige personlighed, jeg tror på ingen omstændigheder Ismail yalcin og hans familie kan finde på sådan noget. Da jeg et par måneder inden fortalte ham at min stemme gik til Ümit acar og ikke ham selv, så svarede han med respekt og sagde det er i orden, og at man selv bestemmer hvem man vil stemme på. Så helt ærligt ved jeg at det er en falsk beskylning fra yildiz kibar der ikke kunne tage et nederlag fra en anden kandidat med samme etnisk baggrund som hende selv. Håber Ismail bliver frikendt fra denne sag. Og at der i stedet for bliver åbnet en sag mod yildiz kibar for en falsk beskyldning.

----

Jeg vil gerne udtale mig omkring den klage der er opstået omkring Ismail. Jeg kan med garanti udtale, at selvom jeg ikke har stemt på Ismail Yalcin, har han været en utrolig stærk aktiv person, med henblik på at forbedre Ikast som en by, men også give folket muligheden for at åbne øjnene for hans politisk indgangsvinkler

Ismail har aldrig på nogen måder ageret ulovligt for indsamling af stemmer, da jeg selv var med til hans politiske "konferencer" pga nysgerrighed.
Ismail har altid forholdt sig på en neutral basis, hvor han er kommet med forskellige budskaber. Jeg eller vi har aldrig oplevet ham som en person , med truende holdninger for at indsamle stemmer.

Ismail har et meget stærkt CV, hvor uddannelsen ADVOKAT også befinder sig. Derfor vil det være meget underligt, at han modstrider sin uddannelse ved at agere ulovligt.

Jeg vil afsluttende sige, at Ismail er en meget positiv og engageret person, som vil folket det bedste. Både dem han kender og ikke kender.

----

Ismail Yalcin er loyal, energifuld, smilende og en aktiv mand.
Han har virkelig kæmpet for valgkampen og har fortjent stemmerne 100%.
Kommunen og samfundet vil miste meget, hvis Ismail Yalcin bliver smidt ud. Situationen er meget trist og det er ikke etisk korrekt.
Stemmerne skal ikke gå til spilde. Jeg vil se Ismail Yalcin i Byrådet Ikast-Brande.

----

Hvorfor har Yildiz Kibar og Mette Fly ikke klaget på selve valgdagen, og klager efter de ikke er blevet valgt ind ?

----

Ang Ismail Yalcin´s hvorfor er der ikke en der går ud og fortæller at han/hun er blevet presset til at stemme på ham, som Yildiz Kibar påstår ?

----

Jeg synes det er forkert, at fortolke demokratiet med sin egen personligefordel. En person som blev valgt på en demokratisk måde af  vælgere fra i en dansk kommune, burde man ikke fjerne ens mandat plads pga. andres personligeholdninger. Jeg har selv ønskede held og lykke til forskellige kandidater, som var til stede i valg dagen. Jeg synes det er ret normalt at man ønsker held og lykke på tyrkisk. Jeg har selv gået forbi nogen mennekser som snakkede engelsk (bruger det ikke som en undskyldning), da det er helt normalt, da vi lever i en multikultural samfund, og der ikke "kun" snakkes dansk.
Så derfor mener jeg, at det er udemokratisk at man bruger demokratiet på denne måde. Da vælgerne er over 18, og at de kan bruge deres egen fornuft til at tænke over, hvem de skal stemme på i stemmeboksen.
Da det var mit første stemme i det danske samfund, er det ærgerligt at jeg høre sådant et sag, derfor synes jeg ikke at dette klæder Ikast-brandekommune.

----

Forkert beskyldning til Ismail Yalcin...

Er det unormal at man hilser på sin familie og venner...

Må man ikke en gang hilse og give kram til sin beste far, der er blind...

I den tyrkiske kultur er det helt normalt at man hilser og siger Held og Lykke med valget. 

De ældre mennesker med en anden etnisk baggrund er ikke særlig god til at tale dansk.

Er det mening hvis en ældre menneske snakker til Ismail Yalcin på tyrkisk. Skal han sige at jeg må ikke snakke til dig og hilse på dig.

Jeg vil ikke have min stemme går til spildt. Jeg har personligt stem på Ismail Yalcin.

Han er uskyldigt og bliver skullet for valgfusk. Det er ikke retfærdig...

----

Den dårlig omtale om Ismail Yalcin i medierne har fået mig til at skriv denne mail:

Jeg synes det er uretfærdig at Ismail Yalcin bliver beskyldt for valgfusk.

yildiz beskylder byrådsmedlem Ismail Yalcin og hele hans familie for at påvirker vælgerne, hvilket ikke er tilfældet...

I den Tyrkiske kultur er det helt normalt at man Hilser igen og respekter de ældre...

Jeg ønsker ikke at min stemme går til spildte..

Da jeg har stemt personligt til Ismail Yalcin med min egen frie ville.

----

Jeg er fuldstændig chokeret over den pres, der er på Ismail Yalcin lige for tiden. Jeg og min kone var selv en af dem, der skulle have valgsedlerne ved bord 1, hvor Ismail sad. Hele forløbet foregik på dansk, fordi jeg og min kone godt kan dansk! Ismail kan ikke gøre for at der kommer nogle ældre borgere med tyrkiske oprindelse og ønsker ham tillykke på vores modersmål, fordi de ikke kan det danske sprog! Så svarer han naturligvis på tyrkisk. Jeg vil tvivle på det danske demokrati, hvis man ikke må svare folk på deres egne sprog, fordi de ikke behersker det danske!
Hvorfor de ikke behersker det danske sprog, må den danske stat sætte sig ned og snakke sin integrations politik om, i stedet for at bruge os indvandrere under hver eneste valgkamp for at score stemmer ind!
Det værste af det hele er, at beskyldningen kommer fra Yildiz Kibar med kurdisk oprindelse! Jeg har været med til et valgmøde, hvor de tre kurdiske kandidatere og den tyrkiske kandidat Ismail Yalcin var tilstede. Under hele mødet gjorde de to såkaldte Socialdemokratere ikke andet end at beskylde de to andre for det ene og andet, hvor Ümit Acar og Ismail Yalcin kun snakkede om deres politik og de ting, de kan/vil arbejde på/med! Så hvis der egentlig skulle være nogen, der prøvede på at påvirke nogen til at stemme til sig selv, er det ikke andre end de såkaldte socialdemokretere, som ellers støtter fascistiske politikere i deres hjemmeland! I mine øjne er det kun dobbeltmoralsk!
Jeg er selv ikke en af dem der har stemt på Ismail. Men jeg bliver så vred over at det her sker, fordi han er den eneste der er blevet valgt. Yildiz' problem er at Ismail er med tyrkisk oprindelse, hvor hun selv og de to andre er med kurdisk oprindelse. Hvis man har lidt kendskab til fjendskabet mellem tyrkere og kurdere, der har kostet mange liv fra begge parter, giver det et helt tydeligt svar på, hvorfor Yildiz tuder så meget som hun gør i dag! Så det er desværre ikke kun det danske politik, der er snak om her, men politik om kurdere og tyrkere! De kommenterer, der kommer fra DF og Den Radikale kandidat i TV Midtvest i aften, som desværre ikke kender ( en skid ) til problemet er bare ærgerligt for det som Yildiz kører kamp om er magten mellem tyrkere og kurdere og ikke andet. Vedkommende skal ikke komme og snakke om demokrati, så længe den støtter nogen i sit hjemmeland, som har dræbt tusindvis af uskyldige børn og kvinder og soldater!
Sidst men ikke mindst! Jeg vil tvivle på det danske demokrati, hvis I undlader 199 velfortjente stemmer og i stedet hører efter og tror på hvad en tudefjæs påstår!

----

Jeg , (slettet af Ikast-Brande Kommune), er chokeret over disse anklager som Ismail har været udsat for. Jeg er faktisk så rasende at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal sætte ord på dette latterlige situation.

Det der gør mest ondt er , at et par politikere/kandidater tror at udlændinge er så dumme og naive, at de nemt kan manipuleres med et par ord og en kop kaffe.
Tro mig, 99,99% af ALLE vælgere,der kører ned til hallen i en trafik kaos midt i deres travle hverdag, ved på forhånd hvem de skal stemme på.
Men til næste valg kunne man jo lave en IQ test før man stemmer.

Jeg læste også at man ikke måtte snakke fremmedsprog på valgstedet ?? Hvor stod det skilt?? Jeg har ikke set nogen advarsler eller skilte hvor der stod Snak Dansk.
Nu er jeg ikke uddannet psykolog men jeg ved at hvis en mand kommer ned til dig/jer i Føtex og snakker engelsk, vil du/I automatisk svare tilbage på engelsk. Sådan er mennesker og det er meget normalt. Så hvis jeg kom ned til valg stedet og snakkede tyrkisk til et af de 4 tyrkisk talende kandidater,vil jeg automatisk få svar på tyrkisk. Og det er meget normalt når man er 2 sproget.
Jeg vil lige pointere at jeg ikke har hørt nogen af dem snakke tyrkisk, men det kunne nemt have sket hvis jeg havde talt tyrkisk til dem( jeg så jo ingen advarselsskilte).
Når Jeg går ned af strøget skifter jeg da mange gange over fra ' Hej, hvordan går det, tak for sidst' til 'selamun aleykum'.

Da jeg var 7 år lærte jeg noget rigtigt af mine danske venner, og det har jeg taget til mig.
Det var at , ligemeget hvor dum dommeren har været, om man tabte eller vandt 5-0 , efter sidste fløjt giver man hånden og siger Tak for kampen.
Nogle af kandidaterne/politikerne burde lære noget af denne 7 årlige knægt.

----

Jeg vil hermed indgive en klage vedr. sagen, Isman Yalcin.

Jeg, som er en af de borger der har stemt på Ismail, er fuldstændig uforstående overfor Yildiz Kibars udtalelse! Jeg har ikke på noget værende tidspunkt set eller oplevet på valgdagen, at der skulle være tale om valgfusk! - det er ikke blot Ismail der er skuffet, men mange borgere der har stemt med deres EGEN VILJE, der er ligeså skuffet! Yildiz Kibars påstand er under al kritik for mig og mange andre borgere der har stemt på Ismail.

----

JEG ER FØDT OG OPVOKSET I IKAST.. BÅDE YILDIZ KIBAR OG ISMAIL YALCIN ER MIN BARNDOMSVENNER.. SELVOM JEG IKKE HAR HAFT DET STORE KONTAKT TIL DEM I MANGE ÅR BLEV JEG STOLTE OVER DEM BEGGE TO DA DE STILLEDE OP... SÅ VAR SPØRGSMÅLET HVEM JEG SKULLE STEMME..... YILDIZ SCOREDE POINT FORDI HUN VAR KVINDE FOR JEG VILLE BESTEMT STØTTE EN KVINDE IND I BYRÅDET MEN SÅ KOM JEG I TANKE OM NOGET ISMAIL SAGDE TIL MIG FOR 10 ÅR SIDEN DA JEG MØDTE HAM UD PÅ GADEN... "(slettet af Ikast-Brande Kommune)  DET ER IKKE MIG DET HER JEG ER NØD TIL AT TAGE EN GOD UDDANNELSE OG BLIVE TIL NOGET JEG KAN VÆRE STOLT OVER" OG DET BLEV HAN SØRME.. SÅ TÆNKTE JEG HMMM DEN SOM SKAL IND I BYRÅDET SKAL OGSÅ VÆRE EN DER KAN BLIVE EN GOD FORBILLEDE FOR MIN BØRN! FOR ISMAIL ER FRA MIN GENERATION.. DEN GENERATION DER SJÆLDENT FIK UDDANNELSE.. DEN GENERATION DER BLEV OVERSET I DANSKE KLASSER DEN GENERATION HVIS FORÆLDRE BARE VAR HER FOR AT ARBEJDE SÅ DE KUNNE IKKE STØTTE DERES BØRN I SKOLE PGA SPROGET.. JEG ER SELV EN AF DEM DER FIK UDDANNELSE SÅ VED UDMÆRKET GODT HVOR HÅRD EN KAMP DET HAR VÆRET. SÅ INDEN JEG TOG AFSTED VISTE JEG GODT HVEM JEG SKULLE STEMME PÅ.. JEG SÅ ISMAILS FAMILIE INDEN OG SAGDE HEJ TIL DEM IKKE ANDET.. ISMAIL STOD VED DET BORD JEG SKULLE STEMME.. HAN VISTE FOLK HVOR DER VAR TOMT SÅ DE KUNNE GÅ IND OG STEMME... DA JEG KOM TÆTTERE PÅ STOPPEDE HAN MIG OG SAGDE TROR DU SKAL VENTE LIDT. SÅ NU KAN DU KOMME IND!! DET VAR DET ENESTE HAN SAGDE OG DET VAR PÅ DANSK!!!! DA JEG GIK UD AF STEMMEBOKSEN VENDTE JEG TILBAGE FOR AT ØNSKE HANS FAMILIE HELD OG LYKKE.. FOR INDEN HAVDE JEG LI HURTIG SAGT HEJ TIL DEM... ISMAILS MOR TAKKEDE OG ISMAILS KUSINE OG SØSTER VAR DER OGSÅ. FADEREN SAD LIDT LÆNGERE VÆK. ISMAILS MOR SPURGTE MIG OM(slettet af Ikast-Brande Kommune).. DET VAR SÅ DET...

JEG TÆNKER IDAG.. HVOR ER JEG DOG GLAD FOR JEG IKKE HAR STEMT PÅ YILDIZ.. OG KENDER MANGE SOM HAR STEMT PÅ HENDE OG FORTRYDER DET IDAG... DET ER SÅ EN LATTERLIG TING HUN HAR GJORT. JEG HAR HAFT FACEBOOK I FLERE ÅR(slettet af Ikast-Brande Kommune)?? GAD VIDE HVORFOR? OG JEG FIK EN BUNKE EKSTRA  ROSER MED(slettet af Ikast-Brande Kommune)?? GAD VIDE HVORFOR?? OG DA MIG OG MIN(slettet af Ikast-Brande Kommune)?? KAN JEG EVT BRUGE DEN MOD HENDE?? DET ER JO LIGESÅ LATTERLIGE SOM HENDES PÅSTANDE MOD ISMAIL... HVIS HUN SNAKKER OM DEMOKRATI SÅ VIL JEG OGSÅ HAVE DEMOKRATI.  JEG ER IKKE DUM ELLER ANALFABET SOM KAN BLIVE HJERNE VASKET AF FOLK. JEG HAR VÆRET UDDANNET PÆDAGOG I(slettet af Ikast-Brande Kommune)  ÅR. JEG TÆNKTE NØJE OVER HVOR MIN STEMME SKULLE HEN OG VIL IKKE HAVE MIN RET FORSVINDER PGA EN LATTERLIG KLAGE! JEG STØTTER ISMAIL... HAN ER DEN SOM KAN VÆRE FORBILLEDE FOR MIN BØRN.. IKKE YILDIZ SOM IKKE ENGANG KAN TÅLE AT MISTE, HELLER IKKE UMIT ACAR SOM HAR ARVET EN PIZZARIA FRA SIN FAR OG IKKE HAR FORETAGET NOGET ANDET HELE SIT LIV, SOM SAGT VAR JEG IMELLEM YILDIZ OG ISMAIL MEN NU VED JEG JEG HAR TRUFFET DEN RETTE BESLUTNING VED AT STEMME PÅ HAM... JEG HÅBER JEG BLIVER HØRT OG SET OG TAGET LIGESÅ ALVORLIGT SOM ET LATTERLIGT KLAGEBREV.

----

Jeg har ikke stemme på Ismail Yalcin men valgsdagen har jeg været 3 gange til valgestedet og har hils på alle kandidater. Fordi jeg kom selv for at stemme første gang,  kørt min forældre til valg stedet , og jeg bliver ringet af min ven hvor jeg har hentet ham fra stedet. Jeg har selv ikke oplevet set nogen kom og snakket med mig eller presse min forældre eller nogen med valget.
På denne grund jeg vil gerne have nogen bevise for at han har gjørt det. Nogen personer eller bare en enkelt person som vil sige at han har presse eller sagt at skulle stemme på ham.

----

Vi er en gruppe af personer, der er (slettet af Ikast-Brande Kommune)
Vi vil hermed vise vores støtte til Ismail Yalcin.
Vi håber i laver en retfærdig afstemning på jeres byrådsmøde onsdag aften. Det kan ikke være rigtigt at

sådan en beskyldning kan få så store og alvorlige konsekvenser for vores kandidat Ismail Yalcin. Yildiz og Mette har selvfølgelig ret til at klage og vi er overbevist om sådan en klage behandles på den mest rimelige måde. Men hvis Yildiz kan få ret i hendes klage uden at have beviser, så begår i en alvorlig fejl, der vil betyde, at 199 personers stemmer bliver spildt. Hvem vil være ansvarlig for det? Omvendt har han flere gange fortalt at hvis der bare kommer en enkelt vælger der siger at Ismail har sagt at de skal stemme på ham, så vil han selv trække sig tilbage. Hvad vil Yildiz og Mette gøre, hvis der ikke kommer sådan et vidne???

Måske har han talt tyrkisk men det er hans ret. Længere er den ikke. Hvad så med østeuropære, der ikke taler dansk?? Hvordan har de stemt? Eller folk fra andre lande? Bor der kun danskere i Ikast? Og kan alle som bor i Ikast tale dansk? Borgmesteren har også snakket uden at kende historien. Det er ærgerligt.

ISMAIL YALCIN HAR VORES STØTTE. Ligemeget hvad i kommer frem til.

----

jeg er ikke så god til dansk derfor skriver min pige de ting jeg vil gerne sige.
 
jeg hedder (slettet af Ikast-Brande Kommune) min cpr nr. (slettet af Ikast-Brande Kommune)
 
jeg har altid kendt Ismail Yalcin siden jeg kom til Danmark han er ikke en person der kan finde på fusk!
da jeg sku stemme havde jeg Ismail Yalcins billede med, som blev delt ud i Ikast strøget. jeg stemt i Ikast-brande bibliotek, jeg spurgte efter hjælp af dame vagter, om de kunne hjælpe mig viste Ismail Yalcins mini plakat og sagde vil stemme på ham og fik hjælp af danske damer.

----

Jeg synes det er uacceptabelt at en byråd medlem skal afvises på grund af at han er sagt Hej på tyrkisk.
Kan ikke forstå at hun ikke er meldt ham på valgdag.
Fordi hun er taber.

----

Mig og min famillie dyp chokrret over denne påstand Yildiz KIBAR har du set eller hørt ISMAÌL YALCIN på valgsdagen træken til side og påvirket personen eller personerne...

Hvorfor holder du ikke sandheden.

Som en familie medlem har jeg ikke til at lave sådan nogen pjat på valgsdag da jeg har travlt hverdag .

ALLE 199 STEMMER HAR SELV VALGT ÌSMAÌL YALCIN RESPEKT FOR PERSONLIGE STEMMEL...

----

Jeg gengiver, hvad jeg har skrevet som opslag inde på Ismail Yalcins støttegruppe

Det er overvældeende med opbakning fra forskellige grupperinger, dertil er fællestrækket at langt de fleste hvad enten taler eller tilnærmelsesvis behersker sig det tyrkiske sprog.

Ovennævnte påstand er givetvis beskrevet for at give et indblik i detsvar på tiltale, jeg har i sinde at give omkring Ismail Yalcin og vores familie herefter.

Støttegruppen der er oprettet på de sociale medier kan snildt kvitteres, for at have sket i afmagt. For hvad enten om de aktivt støttende mennesker er fra Ikast-Brande kommune eller ej, kan de godt sanse at anklagen er ved at fuldende et karaktermord, der udelukkende baserer på spekulationer. Hverken jeg eller nogen andre er i stand til at rense ham 100 % fra anklagerne, da der som nævnt beklageligvis blev talt tyrkisk under danske valgtilforordnedes påhør og disse samtaler kan beklageligvis ikke genkaldes og derved forbliver det et mysterium. Det in mente taler i Yildiz Kibars favør og om nogen, er hun den eneste i denne mindre flatterende sag, som kan belyse den tyrkiske kutyme, hvad der angår "en kort hilsen". At sådan en forklaring aldrig kommer til at se dagens lys, er en helt anden sag, og derfor finder jeg det umenneskelig kynisk, at hun til sværter den nyvalgte byrådsmedlem og hans familie, udelukkende på spekulationer. Det er, under den forudsætning at man har tillært sig den tyrkiske kutyme, lavt, under bæltestedet, svinsk eller kontroversielt at ty til disse midler, som Yildiz gør brug af, men ikke desto mindre efter spillets regler. Politik er ubarmhjertig.

Ovenstående sætning er blot mit simple budskab i opslaget og jeg finder det ikke nødvendigt at tage Ismail i forsvar, men blot bide mærke i en kort observering af en mailkorrespondance fra Tine Brøndum til kommunen.

Jeg citerer: "Jeg tager derfor en snak med valgsekretariatet  (Linda Eis) og vi aftaler at jeg holder ham beskæftiget med opgaver ved bordet. Når der så er kaffepause, vil valgsekretariatet holde øje med ham. Efterfølgende kommer Ismail tilbage efter kaffepause og siger at han nu har læst de udleverede papirer, og at der ikke står noget om at der ikke må tales tyrkisk. Han meddeler at han vil klage til indenrigsministeriet. For at lukke diskussionen foreslår jeg at vi sammen går op til valgsekretariatet, som vil kunne vise ham det lovmæssige grundlag for det".

Efter at have læst citatet nok engang, sidder jeg med samme fornemmelse som det var første gang. Irriteret , målløs og hidsig på samme tid over min fætters hovedløse emsighed. Derudover glæder jeg mig også på hans vegne, da han tit og ofte agerer med stor naivitet og uskyldighed (Læs: kontroversen med Tine Brøndum), hvilket burde tale for hans sag. Det samme kan man desværre ikke sige om Yildiz & jeg. Jeg tager det som en stor fornærmelse mod min intelligens, at jeg efter sigende skulle stå ved indgangen (læs: én indgang) for at påvirke folks stemmer. Nej Yildiz, jeg stod ved vejen, så jeg kunne antaste folk, der både brugte hoved- og bagindgangen. Effektivitet længe leve! (Ironi kan forekomme) 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.