Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Cykel-sparegrisen vandt MuligHedens fotokonkurrence

Børnene var helt oppe at ringe, da familien blev årets vinder af MuligHedens fotokonkurrence.

Fotokonkurrence -vindere Hjemmeside
Et vaskeægte juleeventyr fandt sted forleden i Ikast, da børnene Thea og Martin fandt ud af, at familien var årets vinder af magasinet MuligHedens fotokonkurrence. Det betød, at de havde vundet en iPad for deres foto og gode idé, som du kan læse længere nede i denne tekst.
 
Børnenes mor Christina Sig Nørbjerg fortæller, at børnene var "helt oppe at ringe", da de fandt ud af, at de havde vundet. Familien kiggede forleden forbi rådhuset i Ikast for at hente præmien.
 
- Vi synes selv, at det er en god idé, så folk kan jo bare bruge den. Der er nok af biler ved skolerne om morgenen. Vi har snakket om, at børnene vil spare sammen til en iPad mere nu, så de har en hver, fortæller Christina Sig Nørbjerg.
 
Hun understreger, at pengene i cykel-sparegrisen (som nævnes i familiens idé) ikke skal gå til at købe en iPad mere. Den skal sponsorere så mange andre gode ting.
 
Her kan du se idéen, som familien havde indsendt til konkurrencen:
"Det er en super god idé, at finde en "motivator" når dårlige vaner skal ændres. Vi er en lille familie på 3, som for et par år siden besluttede at ændre den dårlige vane med (næsten) altid at tage bilen, selvom vi bor meget tæt på skole, job, indkøbsmuligheder mv. Derfor indførte vi en cykel-sparegris, hvori vi putter DKK 10,00 hver gang vi vælger at lade bilen stå. Cykel-sparegrisens indhold bruges med jævne mellemrum til "noget fælles", og i årenes løb er det blandt andet blevet til: 
 
* op til flere biografture i Ikast Bio
* 10-turs kort til Ikast Svømmehal
* Matador-spil
* Nye danse til "Just Dance" (PS3)
* Indgangsbilletter til "Den Blå Planet"
* Tur i Baboon City
 
Det er næsten overflødigt at skrive det, men vi tager sjældent bilen, når det blot gælder korte ture. Børnene tager det nu som en selvfølge, at de enten går, cykler eller står på løbehjul om morgenene :-). I vor optik er det en ren win-win-situation: Vi skåner miljøet og egen økonomi, får lidt ekstra motion samt frisk luft og har samtidig stor glæde af vor fælles "fornøjelses-opsparingen"
 
Med venlig hilsen
 
Thea, Martin og Christina Sig Nørbjerg
 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.