Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Teater og foredrag om demens

Arrangement i Ikast Bio d. 25. september 2013 fra 18.30 - 22.00. Arrangementet er gratis, tilmelding til Marie Hvidsten på tlf. 9960 3099 eller mail: marha@ikast-brande.dk

Dementia handler om at bo i en verden, der forsvinder. Det er en forestilling, der er inspireret af, hvordan et menneske med en demenssygdom oplever verden. Det er en forestilling om kærlighed og om behovet og nødvendigheden af at blive i nuet, fortalt på en rørende og enkel måde af en skuespiller og en danser.

Demens set indefra - et foredrag med
Vibeke Drevsen Bach, der med udgangspunkt i eksempler fra forestillingen kan føre os ind i den demente verden, så det skaber ny forståelse.
Foredragsholder Vibeke Drevsen Bach er erfaren proceskonsulent, supervisor og underviser inden for ældreomsorgsområdet, hvor hun siden 2007 bl.a. har undervist meget i Tom Kitwoods personcentrerede omsorgstænkning.

Arrangementet er gratis, og alle interesserede er velkomne.

Der serveres vand og kaffe i pausen mellem teater og
foredrag.
Tilmelding er nødvendig af hensyn til pladser, og kan ske ved henvendelse til Marie Hvidsten på tlf.: 9960 3099
eller mail: marha@ikast-brande.dk
Der gælder først-til-mølle princippet.

 Demensforedrag

Se invitationen i større format her

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.