Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

"TrygFonden Hjertestart" - ny app kan redde liv

Med få klik på din smartphone kan du nu se, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret. "TrygFonden Hjertestart" gør det nemt at se, hvor der hænger hjertestartere, og den er således et nyttigt værktøj til at orientere sig, når man færdes i områder, hvor man ikke er kendt.

Trygfonden

I en akut situation skal man dog aldrig begynde at lede efter hjertestartere på mobilen, men i stedet ringe 112.
På 112 bliver du guidet af det  sundhedsfaglige personale på AMK-vagtcentralerne de vil oplyse om, hvor den nærmeste hjertestarter hænger.
Applikationen er altså udelukkende til brug, når man vil orientere sig.

Den nye gratis app "TrygFonden Hjertestart" er udviklet af TrygFonden på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om en mobil løsning med oplysninger om hjertestarternes placering i Danmark

Download "TrygFonden Hjertestart" via google play eller

Skan QR koden og download "TrygFonden Hjertestart" app
 QR kode hjertestarter

 

Find flere informationer
på http://www.hjertestarter.dk/

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.