Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tag bussen, når du skal stemme - helt gratis

Ikast-Brande Kommune tilbyder gratis bus til valgstederne på valgdagen den 19. november.

Bus 

Busserne i Ikast og Brande lægges om, så de også kører forbi valgstederne i de to byer i tidsrummet mellem klokken 9.00 og 15.00. Derudover er flere af kommunens andre busruter lagt om, så der er gratis bustransport til de fleste valgsteder i kommunen. På www.ikast-brande.dk/transport kan du se, om du kan tage en gratis bus til dit valgsted.

Tilbuddet om gratis busser til valgstederne er et led i kommunens arbejde med at øge valgdeltagelsen til Byråds- og Kommunalvalget.

En række initiativer

Ud over at tilbyde gratis busser på valgdagen har Ikast-Brande Kommune arbejdet målrettet på at få flere unge og flere nydanskere til at stemme. Kommunen har blandt andet rykket stemmestedet ud til de unge på gymnasiet og handelsskolen og ud i udvalgte boligområder, hvor alle interesserede har kunnet brevstemme. Ikast-Brande Kommune har også støttet en valgradio på nettet, som bliver kørt af to initiativrige borgere og unge fra Ikast-Brande Gymnasium. I den kommende uge vil der være klistermærker på pizzabakkerne fra en række af pizzeriaerne i kommunen med budskabet 'Tænk dig om, før du ikke stemmer'.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.