Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Onsdag aften med Clement og fremtidens kommune

Stort debatmøde onsdag aften i Ikast med Clement Kjersgaard som ordstyrer. Her bliver der sat fokus på, hvor meget vi borgere kan og skal bidrage med i Ikast-Brande Kommune i fremtiden.

Clement -kjersgaard -pressefoto
 
Er det fremtiden at give en hånd? Hvor aktiv skal en aktiv borger være? Gør vi ikke nok i forvejen? Det handler om, hvordan vi borgere tager mere ansvar og medvirker til aktiviteter til glæde for os selv og andre, når der onsdag 13. november kl. 18.30 er stort debatmøde om "den aktive borger" i Quben på Ikast-Brande Gymnasium.
  
TV-vært Clement Kjersgaard kommer til Ikast og styrer slagets gang. Alle er meget velkommene til at være med fra kl. 18.30 til 21. Det foregår som sagt i Quben på Ikast-Brande Gymnasium, Bøgildvej 2, 7430 Ikast.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.