Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Så åbner tilmeldingen til Sport2Go

Slut med faste træninger på fastlagte tidspunkter. Slut med kun at dyrke én idræt ad gangen. Med Sport2Go kan de unge nu shoppe mellem mange forskellige idrætter. Tilmeldingen til det revolutionerende tiltag åbner mandag 11. marts.

Sport2go - sport når det passer dig

Er du mellem 12-25 år? Er du ikke typen, der ønsker eller har mulighed for at træne på fastlagte tidspunkter to gange om ugen og spille kamp i weekenden? Eller har du ikke fundet præcis den idrætsgren, som tiltaler dig? Og kan du tænke dig at afprøve mange forskellige idrætter med vennerne? Så kan du godt glæde dig.

Den 2. april starter første periode af Sport2Go op i Herning og Ikast-Brande kommune, og tilmeldingen til det revolutionerende idrætstilbud til unge åbner mandag 11. marts.

"Sport2Go henvender sig meget direkte til de unge, som er vant til at leve i en shoppingkultur. Her får de mulighed for at dyrke idræt i mange forskellige idrætsgrene, i stedet for at være bundet op på en enkelt," fortæller projektleder Kia Rosenbrock.

Sport2Go er et samarbejde mellem DGI Midtjylland og Herning og Ikast-Brande Kommune. Målet med projektet er at få flere unge i alderen 12-25 år til at dyrke motion.

Simpelt, fleksibelt, billigt

Og konceptet er simpelt. For blot 300 kroner kan man købe 12 ugers medlemsskab, og i løbet af de 12 uger, kan man prøve alt, hvad man har lyst til, så tit man ønsker det. Foreningerne stiller hver eftermiddag faciliteter og instruktører til rådighed, og de unge kan så møde op til lige netop den idræt, de har lyst til den pågældende dag. Tilmelding foregår med en sms, og man kan tilmelde sig en aktivitet, lige indtil aktiviteten begynder. Der er med andre ord frit slag.

På denne måde kan de unge den ene dag spille tennis med vennerne og den næste dag prøve boksning, skaterhockey eller klatring med skolekammeraterne. De unge kan dyrke idræt i ubegrænset omfang i de tilknyttede idrætsforeninger.

Når de 12 uger er gået, kan de unge blive sluset ud i klubberne, der tilbyder de respektive sportsgrene i forskellige etablerede hold, hvis de har lyst. Når de har prøvet en masse af Sport2Go's tilbud, er der en god chance for, at deltagerne har fundet noget, som de sætter særligt pris på og gerne vil fortsætte med.

Sport2Go vil køre to 12-ugers forløb om året. Et om foråret og et om efteråret.

Billeder kan frit bruges med kreditering til Bent Nielsen/DGI. Billede kan hentes via dette link:
https://dl.dropbox.com/u/72531783/Sport2Go.zip

Fakta om Sport2Go:

Sport2Go er et samarbejde mellem Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune og DGI Midtjylland. Formålet er at få unge til at dyrke idræt på en måde, som imødekommer deres behov for fleksibilitet og fællesskab. Alle mellem 12 og 25 år kan købet et Sport2Go-pas for 300 kr. Passet er gyldigt i tre måneder, hvor den unge så kan dyrke al den idræt, der ønskes.

Sport2Go i Herning og Ikast-Brande Kommune har sin egen hjemmeside, hvor de unge kan finde info om alle de forskellige tilbud. www.hib.sport2go.dk

Sport2Go i Herning og Ikast-Brande Kommune har oprettet en side på facebook, hvor de unge også kan finde oplysninger om projektet.

Idrætter i perioden 2. april - 21. juni 2013 i Herning og Ikast-Brande Kommune:

Mere end 15 forskellige sportsgrene

Atletik
BMX
Boksning
Cirkeltræning
Crossfit
Fitness
Kajak
Kajakpolo
Klatring
Karate
Parkour
Poledancing
Skaterhockey
Svømning
Squash
Taekwondo
Tennis
Windsurfing
Stand Up Paddle
Xfit

For yderligere oplysninger:

Kia Rosenbrock
Projektleder
Sport2Go
Tlf. 79 40 43 50 / 21 56 21 81
kia.rosenbrock@dgi.dk

Du kan hente pressemeddelelsen som .pdf fil ved at klikke her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.