Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Borgermøde om mikro-by på Præstbjerg Hede

Kom til borgermøde i Sørvad Kultur og Idrætscenter den 2. maj kl. 19.00 og hør nærmere om projektet. Du må meget gerne bidrage med dine egne ideer og tanker.

Borgermøde

Art-Epi (Green Performing City) er en mikro-by, der opstår på Præstbjerg Hede fra d. 18. august til d. 19. oktober 2013.

Art-Epi har et bæredygtigt fokus, og 100 mennesker fra kultur- og videnskabsverdenen vil bo og arbejde sammen i byen. Som publikum har man mulighed for at følge gruppens arbejde, deltage i foredrag, workshops, udstillinger mm. eller bare nyde at gå på opdagelse i byen.

På borgermødet er der mulighed for at høre nærmere - og komme med sine egne ideer og visioner og dermed blive en del af Art-Epi. Vi byder alle, der har lyst, til at komme og deltage velkommen.

Der vil være plads til at udfolde sig, men også plads i programmet til, at man kan være en del at det endelige Art-Epi program. Så har du gode idéer til fremtidens bæredygtige samfund, emner til diskussion, en teaterforestilling, en koncert, eller kender du nogen, som kender nogen, vil vi meget gerne høre fra dig.

Art-Epi er et laboratorium, hvor der i to måneder bliver diskuteret, afprøvet, samarbejdet, vist kunst og kultur, alt i bæredygtighedens tegn.

Vi opfordrer alle interesserede til at deltage.

 

Du kan læse mere i invitationen og projektbeskrivelsen herunder:
Invitation til borgermøde 
Projektbeskrivelse for Art-Epi 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.