Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Velkommen til eventdag - Med Kærlig Hilsen...

Eventdagen afholdes den 10. maj 2012 på Pædagoguddannelsen i Ikast, Bøggildvej 10, 7030 Ikast kl. 10.00 til 13.00.

Velkommen til EVENT dag
 i projektet "Med Kærlig Hilsen" - et inklusions- og forstyrrelsesprojekt. Eventdagen afholdes den 10. maj 2012 på Pædagoguddannelsen i Ikast, Bøggildvej 10, 7030 Ikast kl. 10.00 til 13.00.
 
Arrangør: Ikast-Brande Kommune, Psykiatri- og Handicapafdelingen.
 
Hvem: Alle skal være så hjertelig velkommen! Gratis adgang!
 
Program:
09:45: Dørene åbnes.
Billetter til den første workshop udleveres ved indgangen.
 
10:00: Velkomst
Udvalgsformand Frank Heidemann Sørensen (Sundheds- og Omsorgsudvalget) byder velkommen. Det foregår stående i seminariets festsal!
 
10:10: Dagens program
Projektets koordinator Ole Grangaard Olesen gennemgår programmet og giver nogle få praktiske oplysninger.
 
10:20: "Linealmanden"
Skuespiller og leder af Teatret Replikken, Herning, René Foshammer har en relevant kommentar til "Linealmanden, som tidens truende ideal". Det foregår stående i seminariets festsal!
 
10:50: Workshops
Gæsterne bevæger sig til den første workshop - den de har fået billet til. Man opholder sig i den første workshop indtil der efter 30 minutter ringes med en klokke. Derefter er der frit valg mellem workshoppene frie. Man besøger dem, man kan nå, og dem man er mest interesseret i.
 
12:40: Opsamling i festsalen
Områdeledelsen i Psykiatri og Handicapafdelingen stiller sig til rådighed for spørgsmål og kommentarer til projektet og dets perspektiver.
 
13:00: Farvel og tak
 
NB: Da vi håber på rigtig mange besøgene, vil vi anbefale, at man kommer i god tid. Der vil være buffet, så vore gæster kan få stillet den værste sult.
Med Kærlig Hilsen
Alle borgere, brugere, medarbejdere og ledere i
Psykiatri- og Handicapafdelingen!

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.