Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelse: Nørre Snede Torv nomineret til Byplanprisen 2012

Prisen uddeles hvert år til en kommune, en region eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for at fremme gode og smukke bymiljøer og landskaber. Byplanprisen uddeles til planlægning, som er udtryk for nytænkning, og som samtidig dyrker og videreudvikler landskabets og byens egenart og identitet. Prisen er indstiftet af Dansk Byplanlaboratorium og Akademisk Arkitektforening.

Nørre Snede torv 130912

Nørre Snede Torv, anlagt som 'shared space' og hele borgerprocessen bag projektet er nomineret sammen med to meget vægtige konkurrenter: Musicon i Roskilde og Københavns Kommunes vision: Mere Byliv for Alle.

Planchef Karina Kisum Jensen siger:"Det er en ære at blive nomineret, og Ikast-Brande Kommune er i fornemt selskab med to meget ambitiøse projekter. Men selv om Nørre Snede er et mindre projekt i denne sammenhæng, så er det ikke mindre ambitiøst og vi har med projektet, sat en ny standard for borgerinddragelse i vores kommune". Forvandlingen af Nørre Snedes meget trafikerede lyskryds til et 'shared space' er en løsning som er enestående ikke kun i Ikast-Brande Kommune, men også på landsplan. "Torvet er et levende sted i dag, med mennesker i alle aldre som gør ophold i løbet af dagen, så vi synes at projektet er lykkedes. Derfor er det fantastisk med den anerkendelse som nomineringen er. Det er et skulderklap både til planafdelingen og til alle de meget aktive og kompetente borgere i byen som har arbejdet på den optimale løsning" siger Karina Kisum Jensen.

Vinderen af Byplanprisen 2012 afsløres på Byplanmødet i Svendborg den 4. oktober

Se Byplanlaboratoriets nominering på: Byplan.dk

Link til Nørre Snede projekt

Se foto fra Nørre Snede projektet på http://www.noerresnede.dk/

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.