Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kommunen tilbyder Conventus til alle foreninger

Tilmeld din forening til informationsaften om Conventus tirsdag den 2. oktober 2012. Conventus er Ikast-Brande Kommunes nye foreningssystem.

Folkeoplysningsudvalget i Ikast-Brande Kommune har besluttet at indkøbe Conventus til alle foreninger i kommunen. Conventus er et booking-, finans- og administrationssystem som allerede i dag bruges af flere foreninger i kommunen. Købsaftalen indeholder gratis brug af Conventus i to år, herefter skal foreningerne selv betale, hvis de ønsker at fortsætte med at bruge Conventus.

Fra 1. januar 2013 er Conventus kommunens nye bookingsystem, og det vil ikke længere være muligt at bruge det nuværende bookingsystem. Den eneste mulighed for booking af offentlige lokaler og haller vil være via Conventus og det er derfor vigtigt, at alle foreninger møder op for, at høre mere om Conventus. Der vil i løbet af efteråret blive udbudt workshops, hvor DGI kommer og underviser.

Informationsaftenen foregår fra 17.00 til 19.00 på Ejstupholm Skole. Det vil være en pause undervejs, hvor der vil bliver serveret mad og drikke.

Foreninger bedes tilmelde sig til Mette Skov Sønderholm på meson@ikast-brande.dk senest den 27. september 2012.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.