Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: Kom og vær med

Kommunene invier den nye lege plads i Lystanlægget Ørbæklund i Brande. Det fejres med forskellige aktiviter og pølser på grillen den 8. juni

Fredag den 8. juni, kl. 10.00 vil Ikast-Brande Kommune officielt indvie den nye legeplads i Lystanlægget Ørbæklund i Brande.
I dagens anledning vil kommunen gerne invitere byens borgere og institutioner - så I kan være med til at fejre, at byens grønne åndehul har fået en ny legeplads - og parken er blevet renoveret.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget Ib Lauritsen vil stå for den officielle del og klippe den røde snor over.
Der er pølser på grillen fra kl. 10.00 - 12.00 og forskellige aktiviteter i parken for legebørn i alle aldre.
Ikast-Brande Kommune ønsker, at den nye legeplads skal være for alle aldre og vil derfor gerne opfordre både børn og voksne til at komme og deltage i arrangementet.

For yderligere informationer kontakt:
Skov- og Landskabsingeniør Dorthe S. Overgaard på telefon nr. 9960 3246.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.