Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny hjemmeside - nye muligheder

Ikast-Brande Kommunes nye hjemmeside gør det nemmere for dig at udnytte de digitale muligheder optimalt

Søgefunktionen og selvbetjeningsvinduet har fået en fremtrædende plads, så du altid har mulighed for at finde lige præcis dét, du leder efter, eller få afklaret nogle af de spørgsmål, som du tidligere har været forbi Borgerservice for at få svar på.

Samtidig er det kommunens ønske, at siden skal være mere overskuelig og dermed lettere at finde rundt på. Derfor har vi tre indgange til hjemmesiden: Borger, erhverv og politik. Udover det har siden til hensigt at åbne op for dialogen mellem borger og kommune på nettet. Nogle af de nye funktioner er muligheden for chat og feedback på de enkelte sider.

Siden marts 2012, har kommunens mange webredaktører arbejdet på at gøre siden klar til brug. Det er blevet til mere end 4800 opdaterede undersider. Vi har forsøgt at skabe en hjemmeside, der tager udgangspunkt i borgernes hverdag og behov. Den nye side er også rustet til at imødekomme de krav og udfordringer, der kommer i fremtiden.

Kom med dine kommentarer - ris/ros, til kommunens nye hjemmeside.

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.