Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kåring af "Årets Ildsjæl" - hyld en frivillig.

Folkeoplysningsudvalget kårer i august 2012 "Årets Ildsjæl" - en person i foreningslivet, der har ydet en ekstraordinær indsats.

Folkeoplysningsudvalget kårer igen i år "Årets Ildsjæl". Prisen gives til en frivillig person blandt de folkeoplysende foreninger i Ikast-Brande Kommune. Prisen er skulderklap til den i din forening, som har ydet en ekstraordinær indsats.

Personer, der tidligere har været indstillet til prisen, kan indstilles igen.

Prisen uddeles ved et festligt arrangement den 29. august 2012. Mere information om arrangementet udsendes senere.

Forslag til kandidater sendes til meson@ikast-brande.dk senest den 6. august 2012. Forslag skal indeholde en begrundelse samt andet relevant materiale - gerne billeder af den indstillede kandidat.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.