Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivillig Fredag

Fredag d. 28/9 er udråbt til national frivilligdag og i den anledning, vil vi gerne være med til at sætte fokus på de mange frivillige initiativer og de mennesker, der er en del af dem - i år med udgangspunkt i Brande og omegn. Alle foreninger fra hele Ikast-Brande kommune er velkomne til at deltage!

Frivillig Fredag

Foreningsbutik i Brande - Vil I være med?

Vi har i ugen op til Frivillig Fredag, der i år falder på d. 28/9, lånt butikken i Storegade 11 C, som i denne uge vil blive omdannet til "Foreningsbutik". Alle foreninger inviteres til sammen med Frivilligcenteret at bemande butikken med hver en mindre stand, udstilling, events o.lign. Med initiativet vil vi give forbipasserende et indtryk af det frivillige arbejde og give mulighed for at møde de mennesker, der står bag.

Kom og vær med og få butikken til at summe af liv! Om det er et par timer eller hele ugen er ikke så vigtigt - det vigtigste er at være med!!!!

Tirsdag aften er der et FC-Midtjylland arrangement, hvor direktør Torben Kølbæk og to af håndboldpigerne Maibritt Kviesgaard og Malene Dalgaard kommer og fortæller om, hvad alle de mange frivillige, de har mødt på deres vej, har betydet og stadig gør. Søndagens (d. 23/9) kamp mod Skive FH er dedikeret til alle de frivillige som derfor kan tage familien gratis med til håndbold!

Fredag d. 28/9 kommer Borgmester Carsten Kissmeyer og åbner butikken og flere byrødder kommer forbi, så forhåbentlig bliver der også mulighed for at få en snak med en politiker om frivillighedens vilkår i Ikast-Brande Kommune.

Der bliver mulighed for at høre om FrivilligBørsen som vil komme til at sætte Frivilligheden i Ikast-Brande på Danmarkskortet.

Der er stadig plads til flere - så tilmeld Jer på nedenstående eller ring til os og få en snak om mulighederne !!!

Foreløbigt Program - mulighed for løbende ændringer - følg med på www.frivilligcenterikast-brande.dk

Søndag d. 23/9 kl. 19:30 i Ikast-Brande Arena  FC Midtjylland - Skive

FCM Håndbold vil gerne takke den uvurderlige frivillige indsats i foreningerne - og det gør de ved at invitere alle frivillige med familie til kampen  -

Sådan kan du og familien komme GRATIS til håndboldkamp:
1. Klik ind på www.fcm.dk/billet

2. Vælg kampen FCM - Skive

3. Brug Kampagne-ID: 3912

4. Print billetterne ud

Mandag d. 24/9:
Frivilligcenteret møder ind kl. 9.00. Borde stilles op og sandwichskiltene sættes ud på fortovet.
Er vejret godt og pladsen til det kan vi lave lidt caféfortovshygge.

Butikken åbner fra kl. 10.00 - 15.30.

Fra 17.00 - 20.00 er der Gratis Fundraising kursus med forplejning (Store sal, Grønnegade 25, Ikast)

Tirsdag d 25/9:
Butikken åbner fra kl. 10.00 - 17.00

Igen fra 19.00 - 21.30 hvor der er et FC Midtjylland arrangement med direktør Torben Kølbæk og spillere Malene Dalgaard og  Maibritt Kviesgaard. Torben vil fortælle om at være startet som frivillig i Herning Cykle Klub - have lavet DM i 1987 - og herefter en rejse i sportens verden frem til i dag - og på hele rejsen har frivillige haft en stor rolle. Malene og Maibritt vil tale om trænerne fra deres unge år og frem til i dag.

Onsdag d. 26/9:

Butikken åbner fra kl. 10.00 - 17.00 (Mulighed for at arbejde med emner som rekruttering og fastholdelse af frivillige, bestyrelsens ansvar, idéudvikling, faglige netværk eller hvad der nu rører sig!)

Torsdag d. 27/9:

Butikken slår dørene op kl. 10.00 og lukker kl. 21.00
(Mulighed for at arbejde med emner som rekruttering og fastholdelse af frivillige, bestyrelsens ansvar, idéudvikling, faglige netværk eller hvad der nu rører sig!)

Fredag d.28/9: FRIVILLIG FREDAG

Dagen fejres med officiel åbning ved Borgmester Carsten Kissmeyer kl. 10.00

Speakers Corner hver halve time, med deltagelse af ind til videre Morten Bak (v) og Anders Udengaard (SF), men vi håber på mange flere J

Alle foreninger der deltager bliver annonceret her på hjemmesiden i løbet af uge 38

En af dagene kommer projektgruppen bag et nyt stort projekt "FrivlligBørsen" og udbreder budskabet. Bag det står projektleder Kurt Larsen (tidligere fotograf på Ikastavisen), områdeleder Keld Berthelsen, Frivillighedskoordinator Vibeke Grønskov og Frivilligcenteret.

Tilmelding og spørgsmål  til Frivilligcenteret på 21 32 94 09 eller mail@frivilligcenterikast-brande.dk


Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.