Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune tilbyder gratis Conventus-workshops til foreninger

Workshoppen vil indeholde en grundig orientering om det nye bookingsystem samt mulighed for at arbejde konkret med IT-værktøjet.

Conventus workshops:
Workshoppen vil indeholde en grundig orientering om det nye bookingsystem samt mulighed for at arbejde konkret med IT-værktøjet.

Der tilbydes 3 workshops og tilmelding er påkrævet.

Conventus finans:
Formålet med denne workshop er, at opsætte finans delen af Conventus korrekt. Når workshoppen er færdig, vil systemet være klar til brug.

I programmet nedenfor kan du læse mere om begge workshops, se hvor og hvornår de finder sted, samt oplysninger om tilmelding.

Workshops i Conventus

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.