Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sender du fakturaer til Ikast-Brande Kommune – så kig her

Ikast-Brande Kommune modtager fra den 6. november kun fakturaer i OIOUBL format fra NemHandel

Den 1. maj 2011 blev det lovpligtigt at fremsende fakturaer til Ikast-Brande Kommune i formatet OIOUBL gennem den nye forsendelseskanal NemHandel.

Hidtil har Ikast-Brande Kommune valgt at modtage fakturaer gennem såvel den "gamle" forsendelseslseskanal (VANS nettet) som den nye (NemHandel). Dette var for at sikre en så problemfri overgang som muligt.

I dag er langt de fleste fakturaer, der modtages i det nye format OIOUBL. I forbindelse med at Ikast-Brande Kommune skifter økonomisystem bliver VANS lukket ned og fra den 6. november modtager Ikast-Brande Kommune udelukkende fakturaer gennem NemHandel.

Som afsender af fakturaer til Ikast-Brande Kommune, anbefales du at holde et vågent øje med, at dine fakturaer går problemfrit igennem NemHandel.

Sådan sender du fakturaer til Ikast-Brande Kommune

Er du i tvivl om hvordan du sikrer at dine fakturaer sendes som OIOUBL via NemHandel til Ikast-Brande Kommune, kan du på nedenstående link læse nærmere om de muligheder der er, når du skal sende en elektronisk faktura til Ikast-Brande Kommune.

Læs mere om at sende fakturaer til Ikast-Brande Kommune.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.