Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse - busterminalen i Nørre Snede flytter

Søndag den 2. december 1012 flytter busterminalen i Nørre Snede. Den nye busterminal i Nørre Snede er færdig, og klar til at blive taget i brug.

Nørre Snede Busterminal

Det sker søndag den 2. december fra morgenstunden, hvor busserne vil køre via den nye busterminal på Engholmvej. Terminalen er indrettet så busserne skal køre ind mellem Jyske Bank og Fysioterapeuterne og ud igen på den anden side af banken.

Det "gamle" læskur er blevet renoveret, og flyttet til den nye terminal. Desuden er der på alle perroner opsat bænke, så passagerne kan sidde og vente på busserne. 
Der er opsat nye cykelstativer på terminalen, og som et nyt tiltag, er der nu også mulighed for at du kan pumpe din cykel med den nye cykelpumpe, der findes ved cykelstativerne.

Pladsen er indrettet med terrasser, med græsbede og træer. Der er opstillet tre sorte stolper. På stolperne bliver der til foråret monteret kolonier af fuglehuse i pink, blå og orange nuancer. Skoleelever fra Nørre Snede Skole vil efter jul lave fuglehusene. 

På hegnet mod syd er der opsat et mindre uddrag af Peter Høeg's essay "En fortælling om Nørre Snede". Essayet er skrevet til programmet for områdefornyelsen i 2010, og man kan læse det i sin fulde udstrækning på http://www.noerresnede.dk/ - Se link: "Peter Høeg om Nørre Snede". Peter Høeg har boet i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, siden 2007.

Spørgsmål, kan du kontakte:
Ingeniør Lene Hoffmann, Ikast-Brande Kommune, på telefon nr.: 9960 3257 eller på e-mail: lehof@ikast-brande.dk

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.