Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jobboxen fyldes med inspirerende indhold

De seneste uger har der været masser af aktiviteter med at få Jobboxen sat op. Tidsplanen bliver holdt, så vi er klar til at vise jer til rette i de nye omgivelser på tirsdag den 4. december kl.10.00.

Jobboxen _460_225

Jobkonsulent Jørgen Hyldgaard (billedet) er klar til at tage godt imod de besøgende i Jobboxen og vejlede om jobsøgning.

Blandt de ting, der er iværksat de sidste uger, er:

  • Paneler er sat op på væggene for at dæmpe støjen og gøre akustikken mere behagelig
  • Nye vinduer er sat i taget for bedre at regulere varmen - under opsætningen af vinduerne var hele Jobboxen fyldt til bristepunktet med stilladser
  • Nyt flot gulvtæppe er lagt, så akustikken bliver bedre
  • Lydudstyret er testet, så det står klart til talerne til åbningen og de kommende foredrag med blandt andet Peter Mygind og Christian Bitz

Og i dag ser vi endelig de inspirerende idéer fra indretningsarkitekterne - det farvestrålende møblement bliver pakket ud, skruet sammen og sat op. Det er et spændende arbejde, som vi følger interesserede med i nu, hvor indretningsplanen snart kan ses i en virkelighedsnær 3D-model i Jobboxen.

Har du lyst til at deltage i åbningen på tirsdag den 4. december, så husk at tilmelde dig på jobboxen@ikast-brande.dk - vi glæder os til at se dig!

Du kan også se mere på Jobboxens hjemmeside

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.