Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jobboxen åbner - Læs invitationen og bliv inspireret af kommende kurser og foredrag

Den 4. december åbner Jobboxen med flere spændende oplægsholdere, der vil fortælle om, hvordan drømmen nu er blevet til virkelighed, og hvordan Jobboxen vil blive anvendt af både virksomheder og jobsøgende.

Vi vil ændre vores vante tanker og gør Jobboxen til et levende rum, hvor jobsøgende kommer og får vejledning. Vaner skal ændres - både virksomhedernes, de jobsøgendes og vore egne - derfor har vi indbudt vanebryder og fiskebøjer Torben Wiese til at holde oplæg og give os et skub i den rigtige retning. 

Læs invitationen for åbning af Jobboxen

 

Jobboxen vil udbyde en masse spændende kurser og foredrag, der skal hjælpe jobsøgende videre på deres vej ud på arbejdsmarkedet. I december 2012 har vi et tætpakket program med kurser inden for jobsøgning og CV, it-vejledningskurser, intromøder, LinkedIn, FVU-screening og Uddannelsesdag.

Derudover får Jobboxen besøg af Peter Mygind, der holder oplæg om arbejdsglæde og det gode liv, samt Christian Bitz, der holder oplægget "Luk munden og let røven".

Læs mere information om kurser og foredrag i Jobboxen i december 2012

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.