Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Direktionens Nyhedsbrev november 2012

I denne udgave af Direktionens Nyhedsbrev kan du blandt andet læse om, at kommunen går i gang med at skabe en helt ny administration og borgerbetjening.

Vi skal udvikle fremtidens administration og borgerbetjening - som handler om noget andet og meget mere end mursten og fysiske rammer.

Når vi gør noget nyt, sker noget nyt - Det har pædagogerne i Børnehuset Brande erfaret efter endt uddannelse i social inklusion.

Inspirerende input til fremtidens velfærd - Studieturene til England og Sverige har givet byråd, direktion og afdelingschefer en bred vifte af input til fremtidens velfærd. 

Et skulderklap til seks ledere i Ikast-Brande - Seks ledere fra kommunen var, sammen med 280 andre ledere, indstillet til Den kommunale lederpris.

Gintberg lagde vejen forbi - Fra den 5.-7. november besøgte Jan Gintberg Ikast-Brande Kommune.  Programmet sendes den 20. december på DR1.

Innovation

Link til Direktionens Nyhedsbrev

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.