Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ravnholtlundvej spærret for gennemkørsel

Fra den 2. juli til og med den 5. oktober 2012

I forbindelse med Vejdirektoratets byggeri af motorvejen mellem Bording og Funder er det nødvendigt at spærre Ravnholtlundvej, som skal bygges om.

Ombygningen af Ravnholtlundvej kommer til at foregå fra mandag den 2. juli til fredag den 5. oktober 2012, og i hele denne periode vil der være spærret for gennemkørsel ad Ravnholtlundvej.
Der bliver skiltet med omkørsel i området.

Adgang til Ravnholtlundvej

I ombygningsperioden kan adgang til Ravnholtlundvej 1, 3 og 5 kun ske via Bodholtvej, mens adgang til Ravnholtlundvej 4 og 8 kun kan ske via Guldforhovedvej.

Kontakt

Yderligere oplysninger om vejspærringen:
Kontakt Vejdirektoratet, Tilsyn Pårup, Sigtenvej 3, 7441 Bording, tlf. 9697 5000 eller tilsynsingeniør Benny Frederiksen, tlf. 2096 1635.


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.