Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse - Tyv hold dig væk – vi holder øje

I samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi vil Ikast-Brande Kommune via uddeling af "visitkort" forsøge at nedbringe antallet af indbrud i kommunen.

I samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi vil Ikast-Brande Kommune via uddeling af 'visitkort' forsøge at nedbringe antallet af indbrud i kommunen

"Visitkortene" udleveres til kommunens medarbejdere, som færdes i lokalområderne. Hensigten er, at medarbejderne ved observation af noget mistænkeligt finder det lille 'visitkort' frem - og ringer til politiet.


Noget mistænkeligt kan være: personer der færdes i et område, et køretøj der holder mistænkeligt parkeret, lys i et hus hvor familien er på ferie og så videre.

På visitkortet finder medarbejderen relevante telefonnumre og en kort beskrivelse af de oplysninger politiet har brug for - og politiet følger op.

Målet er også at få mange forskellige personer, der færdes i et område til "at holde øje" og på den måde bidrage til den forebyggende indsats.
'Visitkortene' er udleveret i andre kommuner og politiet kan fortælle, at det allerede har haft en rigtig god effekt.

Spørgsmål kan du kontaktel
Sekretær Tina Knudsen: Telefon nr.: 9960 3202.

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.