Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune er klar til et festligt broløb

Når motorvejsløbet over Funder Ådal løber af stablen lørdag den 30. juni, er der lagt op til en festdag med musik og masser af liv. Både tilskuerne og de 12.000 deltagere, der skal passere motorvejsbroen på en af distancerne halvmaraton, 10 km., 5 km. eller 5 km. walk&talk, kan se frem til et underholdende løb både på strækningen og i start- og målområdet. Som sponsor på løbet har Ikast-Brande Kommune arrangeret en række events, som skal skabe opmærksomhed om kommunen.

På pilgrimsvandring

Ikast-Brande Kommune har arrangeret en moderne hærvejsmarch, hvor 15 Ikast-Brande borgere skal gå 5 km. som pilgrimme i kutter. Vandringen bliver ledet af tidligere udvalgsformand for Social- og Sundhedsudvalget John Juul Eriksen, der vil underholde med hærvejsfortællinger undervejs.

Man kan også besøge Ikast-Brande-teltet i målområdet, hvor man kan få smagsprøver på hærvejsprodukter og få information om de muligheder, der gemmer sig på den historiske rejsevej - hærvejen - både til fods og på cykel.


Krøllede hjerner skaber ny velfærd

15 borgere fra Ikast-Brande Kommune har tilmeldt sig en kreativ walk&talk, hvor de - med inspiration fra en række spørgsmål og den enestående natur - skal drøfte begrebet livskvalitet. Drøftelserne skal bruges i kommunens arbejde med at skabe nye og anderledes velfærdsløsninger.

Ligesom alle andre løbs-deltagere skal de passere den 750 meter lange dalbro. Midt på broen går kommunegrænsen mellem Silkeborg og Ikast-Brande kommuner. Her vil deltagerne blive budt velkommen af repræsentanter fra kommunen, som ved hjælp af skilte fortæller, at deltagerne nu løber ind i Danmarks bedste erhvervskommune.


Underholdning for alle

Vendepunktet for halvmaraton i Bording kommer ikke til at foregå i stilhed. Her vil FDF Bording Tambourkorps byde halvmaraton-løberne velkommen til Bording og underholde tilskuerne med festlig musik.

Der er også mulighed for at vinde et Garmin GPS-løbeur. Ikast-Brande Kommune har udformet en quiz om kommunen, som løbsdeltagerne og tilskuere kan få udleveret i målområdet. Vinderen udtrækkes på dagen af borgmester Carsten Kissmeyer.


Mød op i god tid

Arrangørerne af broløbet anbefaler, at alle løbere og interesserede møder op i god tid. Du kan orientere dig om starttidspunkter, ruter og parkeringsforhold på www.broløbfunderådal.dk. Den første distance - halvmaraton - sættes i gang klokken 10.30.

 

Pressemeddelelse udsendt den 26. juni 2012

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.