Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gratis kurser 2012

Ny i foreningen? Folkeoplysningsudvalget første kursus i 2012 introducerer dig til rollen som aktiv i en foreningsbestyrelse. Læs mere her - og om de to andre kurser i fundraising og om kassererens rolle i foreningen.

Her kan du finde en oversigt over Folkeoplysningsudvalgets kursur i 2012. Kurserne henvender sig til alle typer foreninger - både folkeoplysende, frivillige sociale foreninger og kulturelle. Kurset vedrørende kassererens rolle og opgaver er dog primært henvendt til folkeoplysende foreninger, idet der her tages udgangspunkt i reglerne for tilskud på folkeoplysningsområdet.

Det første kursus afvikles den 23. maj. kl. 17.00 i Brande Hallerne. Hvad er godt at vide som ny (og erfaren) i en bestyrelse, og hvordan får jeg det bedste afsæt som ny foreningsleder? Læs mere her:

Gratis kurser 2012

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Louring på helou@ikast-brande.dk eller tlf. 9960 4154.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.