Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Direktionens Nyhedsbrev

Denne udgave af Direktionens Nyhedsbrev handler om Mental Frikommune, og hvor langt vi er med at udvikle konkrete idéer til nye velfærdsløsninger inden for de overordnede innovationstemaer, og hvad der skal ske i efteråret 2012. Du kan også læse om hvad et nyt "Træningscenter for nytænkning" skal indeholde.

2012 juni forside Direktionens Nyhedsbrev

I juni 2012 udgaven af Direktionens Nyhedsbrev kan du læse om: 

Mental Frikommune - idéerne begynder at tage form - er en kort opsummering af de overordnede temaer, hvor vi har ambitioner om at skabe radikal innovation.

Hvis vi skulle begynde forfra... Handler om, at en af de idéer, som vi skal arbejde videre med på sundhedsområdet, vil vi arbejde med som om vi skulle opfinde det nære sundhedsvæsen helt forfra.

Iværksætterånden fylder en del i temaet om, hvordan vi får plads til ALLE på arbejdsmarkedet. To af de fire idéer vi arbejder videre med, kredser om kvaliteterne i iværksætteri.

Andre veje til nye idéer fortæller om, at vi inden for tre temaer vil arbejde med andre metoder til idéudvikling, bl.a. "samarbejdsdrevet innovation" i temaet "Ny velfærd kræver nye former for ledelse".

Træningscenter for Nytænkning vil fra efteråret tilbyde egentlige træningsforløb, procesledelse og sparring i forhold til at udvikle nye idéer. Forventningen er, at træningscentret kan åbne i efteråret 2012.


Direktionen ønsker alle en rigtig god sommer!

 

I et nyt vindue åbner Direktionens Nyhedsbrev juni 2012 som en pdf fil

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.