Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Besøg Ikast-Brande Kommunes kunstdatabase

Ikast-Brande Kommune har skabt en ny hjemmeside for at give borgere, ansatte og andre interesserede, mulighed for at finde oplysninger om kunsten som befinder sig i kommunen.

Kunstdatabasen

Samlingen omfatter de kunstværker, der befinder sig i institutioner, forvaltninger og i "det offentlige rum" på pladser og parker.

Kunstdatabasen er ikke komplet, da en del kunstværker endnu ikke er registreret. Basen er dynamisk, og vil udvikle sig i takt med at der erhverves ny kunst i Ikast-Brande Kommune.

Vi håber kunstdatabasen giver inspiration til at lade kunsten "vandre" mellem kommunens institutioner eller til at arrangere udstillinger knyttet til bestemte temaer eller kunstnere.

Du kan besøge Ikast-Brande Kommunes nye kunstdatabase ved at klikke på linket nedenfor.

http://kunst.ikast-brande.dk/public/index.aspx


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.