Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Peter Mygind gav underholdning og gode råd i Jobboxen

Hvad sker der, når man engagerer sig i noget? Kan vi vælge vores eget fokus for vores tankegange? Peter Mygind satte i torsdags gang i tankevirksomheden hos en flok tilhørere i Jobboxen, der bød på både sjove og tankevækkende anekdoter om Peter Myginds liv.

peter_mygind

Peter Mygind fortalte om, hvordan han omfavner sit liv - vi har alle et valg til finde frem til vores eget fokus for vores tankegange - positive eller negative. En egenskab, der er med til at skabe vores forhold til de mennesker, vi møder i hverdagen - på kurser med andre jobsøgende eller til jobsamtalen hos virksomheden, der har drømmejobbet.

Gode råd om at engagere sig i livet blev ligeledes delt ud:
- Fordi jeg engagerer mig i noget, så åbner der sig nogle nye døre - og jeg gør det med hjertet. Når jeg beslutter mig, så rykker jeg og går all in, fortalte Peter Mygind.

Hertil blev der draget paralleller mellem Peter Myginds eget liv og de jobsøgendes hverdag, da han som freelancer også kan have en angst for ikke at have noget at arbejde med.
- Som skuespiller kan der gå to år uden job. Det er enormt hårdt. Jeg må dirigere gennem mine egne udfordringer, sagde Peter Mygind. En følelse som flere af tilhørerne kunne nikke genkendende til.

Alt i alt spændende betragtninger på vigtigheden af at få vores dagligdag til at hænge sammen med de udfordringer, der vil komme og at kunne rumme andre menneskers forskellighed i vores liv.

Foredrag med Christian Bitz
På torsdag den 13. december kl. 14.00 til 15.30 kan du komme til det næste nytænkende og underholdende foredrag med forfatter og ernæringsekspert Christian Bitz - også kendt fra Go´morgen Danmark på TV2.

Christian Bitz sætter spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der præger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke står op til træning, kost og sundhed. Læs mere på www.jobboxen.ikast-brande.dk og tilmeld dig senest den 12. december kl.10.00 på jobboxen@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.