Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Orienteringsmøde om budget den 16. august 2012 i Remisen, Brande

På møderne præsenteres de overordnede linjer i det kommende års budget. desuden orienteres om status på "Mental Frikommune"

Der afholdes orienteringsmøde om budget 2013-2016 og status på mental frikommune torsdag den 16. august 2012 i Remisen, Brande.

•kl. 13.00: holdes møde for aftaleholdere, afdelingschefer og MED.

•kl. 19.00: holder Ikast-Brande Kommune offentligt møde for alle medlemmer af forældre- og brugerbestyrelser ved kommunens serviceenheder samt Ældrerådet og Handicaprådet.

På møderne præsenteres de overordnede linjer i det kommende års budget. Desuden orienteres om status på "Mental Frikommune".

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.