Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Folkefest på den nye motorvejsbro

Vejdirektoratet inviterer sammen med Ikast-Brande og Silkeborg kommuner til åbning af motorvejen mellem Bording og Funder. Det sker fredag den 31. august 2012.

Fredag den 31-08-2012 åbner den nye motorvej mellem Bording og Funder. Motorvejsstrækningen er 12 kilometer lang, og mange har nok især bidt mærke i motorvejsbroen - Danmarks længste eksisterende over land. Indvielsen kommer til at foregå på selve broen, hvor også kommunegrænsen mellem Ikast-Brande og Silkeborg kommuner går. Så frister det at stå 30 meter over ådalen, er alle velkomne på broen fra kl. 09:00.

Underholdning for alle aldersgrupper
Engesvang Skole har valgt at afholde deres årlige OL-dag på broen, og derfor vil der fra starten af dagen være gang i flere forskellige aktiviteter. Melder sulten sig i løbet af dagens arrangement, vil der være gratis popcorn for alle ved Ikast-Brande teltet.

Samtidig vil eleverne, og andre interesserede, have mulighed for at deltage i det åbne kunstprojekt "Motorvejskunst". Det lange motorvejslærred vil hænge i Ikast-Brande teltet, og alle er velkomne til at sætte deres personlige præg på værket, som senere vil blive udstillet i kommunen.
For at give alle fremmødte en ekstra speciel oplevelse, kommer Trine Troelsen og Gitte Brøgger Led fra FCM-håndbold og uddeler autografer mellem kl. 10:30 og 11:30. 

Vind en middag
Udover det, har Ikast-Brande Kommune sørget for en kommunequiz, hvor der er præmier på højkant for de skarpeste. De voksne kan vinde et gavekort til en middag på Pårup kro til 1000 kr., mens børnene kan vinde et klippekort til friluftsbadet i Bording og et gavekort til Ikast Bio. Kender man ikke svaret, er der mulighed for at få hjælp i kommuneteltet, hvor der også er informationer om erhvervsjord og byggegrunde i kommunen. Vinderen udtrækkes kl. 12:30.

Parkering 
Har du lyst til at opleve den nye motorvej på en anderledes måde, så mød op fredag den 31-08-2012. Du kan parkere på motorvejen ved indkørsel fra Funder-tilkørsel. 

Program
09:15 - 11:00: Eleverne fra Engesvang skole afholder OL
09:00 - 14:00: "Motorvejskunst"
09:00 - 12:30: Kommunequiz
10:30 - 11:30: Trine Troelsen og Gitte Brøgger Led fra FCM giver autografer
14:00: Ikast-musikskole spiller op til den officielle åbning
15:05: Vejdirektør Per Jacobsen byder velkommen
          Transportminister Henrik Dam Kristensen taler
          Borgmester i Ikast-Brande kommune Carsten Kissmeyer taler
           Borgmester i Silkeborg Kommune Hanne Bæk Olsen taler
15:30:Transportminister Henrik Dam Kristensen klipper snoren og erklærer den nye motorvej for åben
Biler fra Sportscar Event kører i kortege over broen

Vi glæder os til en festlig dag med kommunens borgere!


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.