Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Direktionens nyhedsbrev august 2012

I Direktionens Nyhedsbrev august 2012 kan du læse om: Budget 2013 er stramt men robust over for det uforudsete: Ledere og medarbejdere har vist stor ansvarlighed over for at få budget 2012 til at holde, og kassebeholdningen er styrket. 'Innovations-service' vil stimulere idéer der udspringer af hverdagen: Her kan du læse om de forskellige muligheder for at få rådgivning og sparring, tilskud og ekstern konsulentbistand til at gøre din idé levedygtig. www.ikast-brande.dk snart i nye klæder: Kommunens nye hjemmesider åbner i løbet af 4. september 2012. De er gearet til at rumme fremtidens selvbetjeningsløsninger og er bygget op efter borgerens behov for information.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.