Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nyhedsarkiv

Afhentning af dagrenovation - Jul og nytår 2018

13. december 2018Der sker følgende ændringer af tømning af skraldespandene mellem jul og nytår 2018. Tjek også åbningstiderne på genbrugspladserne.

 

Ny skole i Brande - fem teams udvalgt til at afgive tilbud

12. december 2018Den nye skole i Brande begynder nu for alvor at tage form. Ikast-Brande Kommune har udvalgt fem teams til at afgive tilbud på fremtidens skole. Tilbuddene skal bedømmes i foråret, og det forventes, at vinderen af totalentrepris...

Vinder af årets Handicappris

11. december 2018Den 28. november 2018 blev Årets Handicappris uddelt på Rådhuset i Ikast. Prisen uddeles af Handicaprådet i Ikast-Brande Kommune hvert andet år.

”Jordforbindelsen" er navnet på en ny plantet skov i Brande

28. november 2018Skovrejsningsprojekt i Ikast-Brande Kommune skal skabe sundhed og være et folkeligt samlingspunkt for kommunens borgere.

 

Første spadestik på ny daginstitution i Engesvang

27. november 2018Invitation til første spadestik på ny daginstitution i Engesvang

Ny kampagne skal få flere i alkoholbehandling

27. november 2018Ikast-Brande Kommune deltager i en landsdækkende oplysningskampagne om kommunernes gratis alkoholbehandling, som Alkohol & Samfund og TrygFonden skyder i gang i uge 3.

RESPEKT for Ikast-Brande-borgere, der går i alkoholbehandling

27. november 2018Ikast-Brande Kommune deltager i en ny oplysningskampagne, som Alkohol & Samfund og TrygFonden står bag. Ud over at vise borgerne, at det giver respekt at gå i behandling, skal kampagnen oplyse om kommunernes gratis og skrædders...

 

Vinder af tilflytterkonkurrence

23. november 2018Michelle Røge er udtrukket i vores tilflytterkonkurrence. Hun får et gavekort på 1.000 kr. til Vores Ikast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.