Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Spildevand

 

Spildevand

  Spildevand1

Ikast-Brande Kommune er myndigheden for spildevandsområdet for ejendomme i byen og på landet.
  
Ikast-Brande Spildevand A/S er et privat selskab, som sørger for driften, udbygning og vedligehold af kloaksystemet i byerne og renseanlæg.
 
Du kan ofte med fordel ringe direkte til Ikast-Brande Spildevand A/S, hvis dit spørgsmål drejer sig om tilslutning til kloaksystemet i byerne, herunder problemer med kloaksystemet. Desuden kan spildevandsselskabet kontaktes om tømningsordningen for bundfældningstanke på landet.

Ansøgning sendes på e-mail til teknikogmiljoomraade@ikast-brande.dk

Kontakt Miljøafdelingen på mail eller tlf. 9960 3360 for spørgsmål

Tømning af bundfældningstanke i Ikast-Brande Kommune 
Tømning af bundfældningstanke i Ikast-Brande Kommune administreres af Kommunes spildevandsselskab, Ikast-Brande Spildevand A/S.
Har du spørgsmål vedrørende tømningen skal du kontakte Spildevandsselskabet på telefon 9660 3500 eller på mail info@ibspild.dk

Tryk på link for at læse om 
Ikast-Brande Kommunes tømningsregulativ

Tryk på link for at læse om
Retningslinjer for foranstaltninger på regnbetingede udløb

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.