Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Anmeld oversvømmelse

 

Billedet viser oversvømmelse under Jernbanebroen på Østre Alle
 
Ikast-Brande Kommune beder borgerne om hjælp til at registrere, hvor i Kommunen, de har oplevet oversvømmelser i forbindelse med større skybrud. Indberetningerne skal bruges i forbindelse med kommende revisioner af kommunens klimatilpasningsplan. Planen indeholder blandt andet en kortlægning af, hvor der er risiko for oversvømmelser.

Indberetningerne fører dog ikke til afværgeforanstaltninger her og nu, da det ikke er muligt at gennemføre en komplet klimatilpasning af hele kommunen på én gang. Men indberetningerne vil blive vægtet højt, når der skal laves en prioritering i planlægningsarbejdet.

Du kan indberette overalt i kommunen, hvor du har kendskab til oversvømmelse. Både i boliger, på veje, pladser, marker og lignende.

Du kan indberette oversvømmelser her

Dine oplysninger vil blive behandlet anonymt, og kun de markerede steder vil blive brugt i forbindelse med revision af klimatilpasningsplanen for kommunen.

Du kan læse mere om klimatilpasningsplaner her

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.