Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Virksomheder, landbrug og miljø

Ikast-Brande Kommune ønsker, at kommunens virksomheder og landbrug har de bedst mulige vilkår for at drive en effektiv og rentabel produktion, er det vores opgave at beskytte naturen og miljøet mod at lide overlast.

Flora I Sø 145   Skorsten Fabrik 145   Rundballer På Mark 145

Virksomheder og landbrug skal således være opmærksomme på en lang række regler på miljøområdet. Regler, som er til for blandt andet at beskytte fuglene, fiskene og planterne i vores søer vandløb og grundvandet.

Bygge- og Miljøafdelingener tilsyns-, tilladelses- og godkendelsesmyndighed for størstedelen af Ikast-Brande Kommunes virksomheder, herunder alle landbrug.

I menuen til venstre kan du finde mere information om lovgivning, tilsyn, tilladelser og godkendelser på miljøområdet, det er også her du finder du informationer om jordforurening i forbindelse med jordflytninger, anvendelse af olietanke

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte Bygge- og Miljøafdelingen

Ikast-Brande Kommunes tilsynsplan
Link til  kommunens tilsynsplan for landbrug og virksomheder
 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.