Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilskud til julebelysning

Erhvervskontaktudvalget beslutter årligt, om der skal ydes et tilskud til julebelysning og i hvilke byer tilskuddet er gældende.

Erhvervskontaktudvalget (EKU) har besluttet, at der maksimalt gives følgende tilskud til julebelysning i nedenstående byer:

By   Tilskud
Brande maksimalt 20.000 kr.
Ikast maksimalt 20.000 kr.
Engesvang maksimalt 7.500 kr.
Bording maksimalt 7.500 kr.
Ejstrupholm maksimalt 7.500 kr.
Nørre Snede maksimalt 7.500 kr.


Du skal ikke ansøge, kun afrapportere
Der skal ikke længere ansøges om tilskud til julebelysning i december måned. I stedet skal den enkelte by afrapportere på baggrund af dokumenterede afholdte udgifter.

Afrapporteringen skal ske digitale og via Ikast-Brane Kommunes Puljecenter og senest den 5. marts 2018.

Udbetaling af tilskud
Dit tilskud bliver udbetalt når vi har modtaget og godkendt afrapporteringen. Foreningen afrapporterer ved at vedhæfte relevante fakturaer og betalingsdokumentation i afrapporteringen. Bilagene kan enten vedhæftes samlet i én fil eller du kan vedhæfte flere filer.

Retningslinjer for tilskud til julebelysning
Ikast-Brande Kommune yder alene tilskud til driftsudgifter - det vil sige udgifter direkte relateret til julebelysningen, så som drift, vedligehold, udskiftning af gammel julebelysning og el-installationer kan medregnes i driftsudgifter.

Udgifterne skal være afholdt i det år, som der ansøges om støtte til.

Der ydes ikke tilskud til forplejning i forbindelse med op- og nedtagning af julebelysning.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.