Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sådan kommer du igang

For at afgive tilbud på udbud er der nogle forhold du som tilbudsgiver skal være opmærksom på. I det følgende ses 5 film, der giver indblik i generelle opmærksomhedspunkter i forbindelse med udbud.

Indledningsvis gøres opmærksom på, at det altid er muligt at rette henvendelse til kommunens indkøbskontor for en uformel samtale vedr. muligheden for at blive leverandør til kommunen. Herunder information om igangværende og kommende udbud. Kontaktoplysninger til kommunens indkøbere findes til højre.

Film
I det følgende ses 5 film udgivet af udbudsportalen. Disse film giver et overordnet indblik i regler og retningslinjer for tilbudsafgivelse. Endvidere henvises til udbudsportalen.dk for mere udførlige vejledninger til tilbudsgivere.


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.