Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Opsamling workshops

På en række workshops vil virksomheder, repræsentanter fra afdelinger i kommunen samt andre parter sammen udvikle "Det nye Garland". Vi samler opsamlinger fra disse workshops på denne side.

Workshop den 25. april 2017

Formål: Udvikle bud på løsninger til at få ledige, der er forholdsvis langt fra arbejdsmarkedet, i fast arbejde inden for gartneri og jordbrug.

Materialer:

 

Workshop den 3. maj 2017

Formål: At undersøge/finde idéer til: Hvordan kan vi bedst muligt udnytte rammerne på Vestergade 77 - jord, bygninger og det drivhus, der er i støbeskeen - nu hvor vi har ovennævnte typer af ledige, der skal i job?


Workshop den 15. maj 2017

Aflyst.


Workshop den 8. juni

Aflyst.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.