Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fakta om Håndværkerlisten

Håndværkerlisten er et af de konkrete resultater, der udspringer af den løbende dialog mellem Ikast-Brande Kommune og arbejdsmarkedets parter.

Med Håndværkerlisten er det blevet nemmere for virksomheder at skrive sig op, hvis de er interesserede i større og mindre bygge- og anlægsopgaver i Ikast-Brande Kommune.

Ejendomsgruppen er en afdeling i Ikast-Brande Kommune, der forestår projektering, udbud og gennemførelse af byggeopgaver for alle kommunens driftsafdelinger. Opgaverne kan være alt lige fra renovering af et eksisterende toilet, til nyopførelse af et nyt klubhus eller en daginstitution.

Ejendomsgruppen planlægger og forestår en lang række vedligeholdelsesopgaver både af klimaskærm og tekniske installationer. Der er altså udbud på håndværkerydelser i alle prisklasser og inden for mange håndværksfag.

Listen er et udtryk for, at Ikast-Brande Kommune ønsker at danne overblik over potentielle leverandører og at give flest mulig chancen for at byde på kommunale opgaver. På listen kan vi se, hvem vi kan tage fat i til de forskellige opgavetyper.

Listen er en mulighed for virksomheder at gøre sig mere synlig. Virksomheder er altid velkommen til at kontakte Ikast-Brande Kommune for en snak.

HUSK

  • At det er virksomhedens eget ansvar at skrive sig på listen og holde oplysningerne opdaterede.
  • At der skal afgives en tro og love erklæring om, at firmaet ikke har gæld til det offentlige.
  • At Ikast-Brande Kommune kun tager imod elektroniske fakturaer.

virk.dk kan du finde yderligere vejledninger og guides vedrørende dine forpligtigelser over for det offentlige. Udbud sker i henhold til lov om indhentning af tilbud i bygge- og anlægssektoren.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.