Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Udbud og indkøb

Udbud og indkøb har til formål at løfte Ikast-Brande Kommunes udbudsforpligtelser i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Rådhus

Information 
Indkøb og udbud gennemfører EU-udbud efter udbudsdirektivet og tilbudsindhentninger efter tilbudsloven. Aktuelle udbud og tilbudsindhentninger kan tilgås via menuen til venstre. 

Indkøbsfælleskab
Ikast-Brande Kommune deltager i indkøbsfællesskabet Komudbud. KomUdbud - Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 - er et samarbejde mellem 15 jyske og fynske kommuner. Formålet med samarbejdet er gennem fælles udbud at opnå økonomiske besparelser for de enkelte kommuner. Visionen er derfor at skabe Danmarks mest effektive, professionelle og forpligtende offentlige udbudsfællesskab.

Fokus på E-handel
Ikast-Brande Kommune har fokus på e-handel. Således er det vedtaget, at kommunens institutioner i videst muligt skal anvende kommunens e-handels portal for derigennem at skabe compliance og effektivisering i indkøbsfunktionen. Ikast-Brande Kommune anvender e-handelssystemet TrueTrade fra TrueLink.

Bliv leverandør til det offentlige
Såfremt en virksomhed ikke tidligere har afgivet tilbud på offentlige udbud anbefales det, at denne sætter dig godt ind i regler og retningslinjer herfor. I menuen til venstre findes henvisning til 5 korte film udgivet af udbudsportalen, der giver et overordnet indblik i de forhold, en tilbudsgiver skal være opmærksom på i forbindelse med udbud. Ligeledes findes i menuen til højre links til udbudsrelevante hjemmesider. Navnlig udbudsportalen indeholder gode vejledninger til tilbudsgivere.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.