Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Turisme

Ikast-Brande Kommune ligger på den jyske hede med et varieret udbud af naturoplevelser. Du kan tage på kanotur på en af de mange søer, på vandre- eller cykeltur på den ældgamle hærvej eller på fisketur langs de mange åer. Hvis du er sportsinteresseret, kan du tage i svømmehallen, i friluftsbadet eller på golfbanen.

Kunstneriske oplevelser venter bag mange gadehjørner i Ikast-Brande Kommune. I Ikast kan du se skulpturer i parker og på pladser, mens det i Brande er de berømte gavlmalerier, der pryder gadebilledet.

Læs mere på Visithernings hjemmeside

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.