Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

For nye brugere

 

Ikast-Brande Kommune følger de generelle regler for ledningsarbejder.

Du skal derfor altid følge de vilkår der står i Standardvilkår for ledningsarbejder i og over veje, samt de særlige vilkår der er angivet i gravetilladelsen for hvert enkelt gravearbejde. Derudover skal du følge Vejloven, Afmærkning af vejarbejder, DS475, AAB og Paradigmer.

 

Huskeliste

Der er udarbejdet en huskeliste til dig, som er ny i området. Når du skal i gang med et gravearbejde, er der mange ting der skal gøres. Derfor har vi lavet denne huskeliste, for at hjælpe dig godt i gang og sørge for, at du derved kommer omkring de forskellige ting, der måtte være i forhold til et gravearbejde. Vær dog opmærksom på at listen ikke nødvendigvis er fyldestgørende.

Huskeliste

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.