Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilbud til etablerede virksomheder

Vi ønsker at skabe de bedste rammebetingelser for vores virksomheder, så de kan klare sig godt i den globale konkurrence

I Ikast-Brande Kommune har vi stort fokus på at understøtte vores virksomheder.

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Er du en etableret virksomhed, der har brug for sparring tilbyder Erhvervsrådet gratis og professionel vejledning.

Det kan være spørgsmål omkring strategisk udvikling, inddragelse af professionelle bestyrelsesmedlemmer, generationsskifte, kapitalfremskaffelse, tilskudsmuligheder m.m.

Erhvervsrådet vejleder virksomheder om bl.a. Industri 4.0, eksport, arbejdskraft, lederudvikling og messedeltagelse. Blandt andet arbejdes med en model for et 360-graders eftersyn. De ydelser, som tilbydes i samarbejde med Ikast-Brande Kommune er gratis for alle virksomheder.


Uanset hvilken udfordring, det drejer sig om, så kan Erhvervsrådet hjælpe. Desuden er de også indgangen til en række støtteordninger f.eks. målrettet virksomheder med vækstpotentiale.
  
Læs mere om erhvervsrådets sparring til etablerede virksomheder
 
Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande
Tlf.: 9626 1111
E-mail: post@erhvervsraadet.dk

Din virksomhed kan også få vejledning fra Erhvervshus Midtjylland, som er etableret af staten og kommunerne i Region Midtjylland, og har hoverkontor i Aarhus og filialer i Herning og Horsens.

Læs mere om Erhvervshus Midtjylland

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.