Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kapital og støtte til innovation

Der findes en lang række aktører og programmer, som kan hjælpe med at fremme udvikling i din virksomhed. Nogle af dem kan du læse mere om her:

Innovationsfonden

har en række programmer, som giver støtte til både hvis du har en skarp iværksætteridé, hvis din virksomhed har et udviklingsprojekt, der skaber vækst eller hvis din virksomhed befinder sig i et landdistrikt. Du kan læse mere om de enkelte programmer her:

Innobooster

giver til projekter i små og mellemstore virskomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og entreprenante forskere med et CVR-nummer.

Der er fokus på virksomehder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed. Den gode idé kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

Læs mere om InnoBooster her.

Landdistriktsvækstpilot

Virksomheder i landdistrikterne, som har en god idé til et udviklingsprojekt, kan søge midler til at ansætte en kandidat med en videregående uddannelse. Landdistriktsvækstpiloter skal i virksomheden spille en central rolle i at skabe, drive og udvikle et veldefineret projekt. Projektet kan f.eks. handle om udviklingen af nye produkter, nye markeder, nye services eller nye produktionsmetoder, og det er helt centralt, at projektet kan føre til nye muligheder for virksomheden, og at der har et anseeligt forretningsmæssigt potentiale.

Læs mere om Landdistriktsvækstpilot her.

Ansæt en Erhvervsforsker

Men ansættelse af en Erhvervs-PhD eller en Erhvervs-PosDoc får virksomheden en forsker, der over 1 til 3 år kan gennemføre et forskningsprojekt af høj kvalitet i virksomheden. Dette kan føre til en gevinst på bundlinjen og en forbedring af virksomhedens relationer til universitetsverdenen.

Læs mere om Erhvervsforsker her.

 

Kontakt en forsker fra AU Herning

Via Aarhus Universitet - AU Herning kan du høre mere om forskning og få kontakt til en forsker, som kan fortælle om mulighederne for at komme med i et projekt med forskning for øje. Du kan høre om emnerne IT, Innovation, Energi, Strategisk ledelse, Videndeling, Outsourcing, Ejer struktur, Forretningsudvikling og Netværk.

Kontakt AU Herning for at høre om mulighederne

 

Central Denmark EU Office

Også i EU-regi findes der en række støtteordninger i forhold til udviklings- og forskningsprojekter. Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen (herunder Ikast-Brande Kommune) har et fælles EU-kontor, som gerne hjælper med at finde rundt i EU's mange forskellige støtteordninger.

Kontorets hovedfokusområrder er:

  • Energi og miljø
  • Sundhed
  • Fødevarer
  • Uddannelse - med særlig fokus på skoleudveksling
  • Iværksættere og erhvervsfremme, herunder oplevelsesøkonomi
  • Internationalisering - international strategi og kompetenceopbygning

Besøg Central Denmarks hjemmeside og læs mere om støtteordningerne

Avenue de Tervuren 35
B-1040 Brussels
Telefon: +32 2 230 87 32
Fax: +32 2 230 89 52
E-mail: info@centraldenmark.eu

 

Innovation MidtVest 

Innovation MidtVest er et forretningsorienteret innovationsmiljø, som hjælper iværksættere og virksomheder med at realisere deres gode forretningsidéer.

InnovationMidtVest's formål er at støtte etablering af nye virksomheder baseret på idéer med tilstrækkelig nyhedsværdi og forretningspotentiale.

Du kan læse mere om InnovationMidtVest's tilbud www.innovationmidtvest.dk

Innovation MidtVest A/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Telefon: 9627 0100
E-mail: info@innovationmidtvest.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.